Indian Wells, Σάκκαρη - Πλίσκοβα 2-1: Στα προημιτελικά η Μαρία

Indian Wells, Σάκκαρη - Πλίσκοβα 2-1: Στα προημιτελικά η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε 2-1 σετ την Καρολίνα Πλίσκοβα και θα παίξει για μια θέση στα ημιτελικά στο Indian Wells με Κβίτοβα ή Πεγκούλα

26923486
Μετά από μαραθώνιο παιχνίδι στην Καλιφόρνια και στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα προημιτελικά! 

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε  μετά από 2.43' με  6-4, 5-7, 6-3 της Τσέχας και θα παίξει σε δύο ημέρες με την Πέτρα Κβίτοβα ή την Τζέσικα Πεγκούλα για μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά. 



Ο αγώνας 

Κλείσιμο
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με διπλό μπρέικ πόιντ στο παιχνίδι και με την 2η ευκαιρία έφτασε σε μπρέικ (1-0). Η Ελληνίδα το υπερασπίστηκε για το 2-0 και με νέο μπρέικ πήγε στο 3-0. Η Πλίσκοβα πήρε πίσω το ένα μπρέικ και μείωσε σε 3-2.

Με δυσκολία η Σάκκαρη πήγε στο 5-3 και η Τσέχα μείωσε σε 5-4. Τελικά έκλεισε το σετ στο 6-4 σε 44΄.

Στο 2ο σετ η Πλίσκοβα έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ αλλά με winner το έσβησε η Σάκκαρη και ισοφάρισε σε 1-1. H Τσέχα με δυσκολία έφτασε στο 2-1 αλλά είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Με λάθος της Σάκκαρη πέτυχε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1.



H Ελληνίδα είχε μπρέικ πόιντ αλλά η Τσέχα το έσβησε. Με την 2η ευκαιρία πήρε πίσω το μπρέικ και μείωσε σε 3-2. Με το σερβίς της ισοφάρισε σε 3-3 και μπήκε ξανά στο σετ. Η Πλίσκοβα προηγήθηκε ξανά (4-3) και εν συνεχεία με 5-4 αφού έσβησε 4 μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη στο 9ο γκέιμ. 

Η Σάκκαρη έσβησε 2 σετ πόιντ και ισοφάρισε σε 5-5. Η Πλίσκοβα είχε άλλα 2 σετ πόιντ στο 12ο γκέιμ και με μπρέικ το έκλεισε (7-5) και ισοφάρισε σε 1-1. 

Το ξεκίνημα του 3ου σετ ήταν απίθανο! Η Τσέχα χρειάστηκε 19' για να σβήσει 11 μπρέικ πόιντ της Ελληνίδας και να προηγηθεί με 1-0. Με μπρέικ έκανε το 2-0 αλλά η Σάκκαρη το πήρε πίσω και έφτασε στο 2-2. 

Νέο μπρέικ για την Ελληνίδα που το υπερασπίστηκε στη συνέχεια για το 4-2. Η Σάκκαρη πέτυχε και 3ο μπρέικ (5-2) αλλά η Πλίσκοβα μείωσε 5-3 με μπρέικ! Τελικά με το 2ο ματς πόιντ η Σάκκαρη έκλεισε το σετ στο 6-3. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ισοπεδώθηκε το παντοπωλείο στην Νέα Ερυθραία μετά την ισχυρή έκρηξη - Δείτε βίντεο

Πορτοσάλτε μετά τα σχόλια Καινούργιου: Υπάρχει πολλή παραποίηση, ορισμένοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν

Τι είναι τελικά αυτή η ταινία «Τα πάντα όλα» που σάρωσε τα Όσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης