Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Με ανακοίνωση της η Μονακό ενημέρωσε τους φαν της ότι έθεσε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό αλλά δεν αναφέρει τι ακριβώς έκανε για να τιμωρηθεί.
«Η Μονακό τιμώρησε προσωρινά τον αθλητή για παραβίαση εσωτερικών κανόνων. Ο Τζέιμς θα αποκλειστεί από τις προπονήσεις, καθώς η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την 29η αγωνιστική και το ματς με τη Βίρτους» αναφέρει η Μονακό.
L’AS Monaco vient d’annoncer la suspension temporaire de son arrière américain, Mike James pour violation des règles internes du Club.
— AS Monaco Basket 🇲🇨 (@ASMonaco_Basket) March 14, 2023
🗞️ Retrouvez le communiqué officiel 👇
🔗 https://t.co/vllP1qEINY pic.twitter.com/8sQ7bs97BQ
Ο Μάικ Τζέιμς έχει 16.8 πόντους 3.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ, ένα κλέψιμο στην Euroleague με την Μονακό να είναι στην 4η θέση.
H Μονακό παίζει αυτή την εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο με την Βίρτους Μπολόνια.
Ειδήσεις σήμερα:
Ισοπεδώθηκε το παντοπωλείο στην Νέα Ερυθραία μετά την ισχυρή έκρηξη - Δείτε βίντεο
Πορτοσάλτε μετά τα σχόλια Καινούργιου: Υπάρχει πολλή παραποίηση, ορισμένοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν
Τι είναι τελικά αυτή η ταινία «Τα πάντα όλα» που σάρωσε τα Όσκαρ