Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Το γκολ του απέναντι στην Αταλάντα που θύμισε Μαραντόνα
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά το παιχνίδι με την Αταλάντα, μίλησε για τον Γεωργιανό άσο, που του θύμισε τον αείμνηστο Ντιέγκο
ΟΚβίτσα Κβαρατσχέλια και ο Βίκτορ Οσιμέν οδηγούν φέτος την Νάπολι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, του πρώτου στην μετά Ντιέγκο Μαραντόνα εποχή.
Ο 22χρονος Γεωργιανός βγάζει.... μάτια σε Ιταλία και Champions League και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης με την Νάπολι να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" και τα επόμενα χρόνια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr3rnobwllf5)
Σε 22 παιχνίδια έχει πετύχει 11 γκολ με το τελευταίο του απέναντι στην Αταλάντα να θυμίζει έντονα... Μαραντόνα.
Αυτό παραδέχτηκε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά το παιχνίδι. «Όταν σε κοιτάει στα μάτια νιώθεις ότι έρχεται η... καταστροφή. Έβαλε ένα γκολ αντάξιο του Μαραντόνα και είναι από τους καλύτερους στον κόσμο» είπε ο κόουτς της Νάπολι για τον νεαρό εξτρέμ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους