Χρήστος Ζαντέρογλου: Ύστατο χαίρε με τη σημαία του Ολυμπιακού στο φέρετρό του
Παρόντες στην νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών ήταν φίλοι και συγγενείς του εκλιπόντος αλλά και πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές
Παρόντες στην νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών ήταν φίλοι και συγγενείς του εκλιπόντος αλλά και πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη το παρών έδωσαν και μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, καθώς και ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών Νίκος Γαβαλάς.
Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων, ενώ το φέρετρο του Χρήστου Ζαντέρογλου ήταν τυλιγμένο με τη σημαία του Ολυμπιακού.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.