Conference League, Φιορεντίνα-Σιβασπόρ 1-0, Βασιλεία-Σλόβαν 2-2: Χορταστικό παιχνίδι στην Ελβετία, προβάδισμα για τους βιόλα

Conference League, Φιορεντίνα-Σιβασπόρ 1-0, Βασιλεία-Σλόβαν 2-2: Χορταστικό παιχνίδι στην Ελβετία, προβάδισμα για τους βιόλα

Η  Λεχ Πόζναν κέρδισε 2-0 την Tζουγκάρντεν και η Γάνδη έμεινε στο 1-1 με την Μπασάκσεχιρ  στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Conference

26912120
Το πρώτο «τικ» όσον αφορά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Europa Conference League μπόρεσε να βάλει η Φιορεντίνα, που νίκησε με 1-0 τη Σίβασπορ των Γούτα και Χαρίση στη Φλωρεντία. Βασικοί και για 90 λεπτά αγωνίστηκαν οι δυο Έλληνες. Οι Βιόλα ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε πιο ευρεία νίκη που τους χάριζε μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Τουρκία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr27l6rwytgx)


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πάντως, πέτυχε στο 69ο λεπτό ο Μπαράκ που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα. Η τουρκική άμυνα δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα από το κόρνερ και ο Τσέχος βρήκε δίχτυα με ωραίο τελείωμα. Σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει έχασε λίγο πριν το τέλος ο Χαρίσης, το μονοκόμματο σουτ του οποίου σταμάτησε στα σώματα.

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Βασιλεία και Σλόβαν
Βασιλεία και Σλόβαν Μπρατισλάβας χάρισαν θέαμα και γκολ στην έδρα της πρώτης αλλά θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς αφού έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr2707308sg1)


Οι Ελβετοί πήραν δις κεφάλι στο σκορ χάρη στους Αμντουνί και Ζεκίρι στο 6ο και 40ο λεπτό αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις με τους Μεντβέντεφ και Αμπουμπακάρι να χρίζονται σκόρερ στο 17' και το 70'.


Μοιρασιά για Γάνδη και Μπασάκσεχιρ στο Βέλγιο
Η... μπίλια έκατσε στο «Χ» και στο Βέλγιο, εκεί όπου η Γάνδη και η Μπασάκσεχιρ έμειναν ισόπαλες με 1-1.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr270738kkvt)


Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Οκακά να βρίσκει δίχτυα στο 16ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, βρήκαν την απάντησή τους στο 35' με τον Όρμπαν, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς.

Ξεκάθαρο προβάδισμα η Λεχ Πόζναν
Η Λεχ Πόζναν ήταν ανώτερη στην έδρα της και υπέταξε τη Τζουργκάρντεν με 2-0, παίρνοντας το πάνω χέρι όσον αφορά το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr26zvlo1dj5)


Οι Μίλιτς και Μαρτσίνκσι στο 39' και το 82' χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα τους.




Ειδήσεις σήμερα:

«Δυστυχώς δεν θα ζήσει», λέει ο ιδρυτής του Αττικού Πάρκου για το τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

«Ντρέπομαι που είμαι ζωντανή» ξεσπάει 19χρονη που γλίτωσε από το βαγόνι-εστιατόριο στα Τέμπη

Ποινική δίωξη κατά του επιθεωρητή και δύο σταθμαρχών για την τραγωδία στα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης