Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας άναψε «κόκκινο» στους οπαδούς της Άιντραχτ

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας άναψε «κόκκινο» στους οπαδούς της Άιντραχτ

Χωρίς τους οπαδούς της θα αγωνιστεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της Νάπολι στον δεύτερο αγώνα για τους 16 του Champions League, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ιταλίας

26845463
Δεν θα επιτραπεί στους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να παρευρεθούν στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League (φάση «16») στη Νάπολη την επόμενη εβδομάδα, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας σχεδιάζει να σταματήσει οποιαδήποτε πώληση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ομάδα.

Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχασε τον πρώτο αγώνα με 2-0 στη Γερμανία, ανέμενε ότι θα είχε λίγο λιγότερους από 3.000 φιλάθλους της στο «Diego Armndo Maradona» για τον αγώνα.

«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενημερώθηκε χθες αργά το βράδυ από την UEFA ότι το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας θα εκδώσει σήμερα κανονισμό που απαγορεύει στον ιταλικό σύλλογο να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον επαναληπτικό αγώνα στις 15 Μαρτίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

«Αυτό θα περιλαμβάνει ολόκληρο το σύνολο των 2.700 φιλοξενούμενων οπαδών, συμπεριλαμβανομένων των 2.400 στην εξέδρα των φιλοξενούμενων φιλάθλων, που η Άιντραχτ δικαιούνταν. Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης θα σχολιάσει περαιτέρω αυτήν την εξέλιξη μόλις υπάρξουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες του κανονισμού».

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν πριν από τον πρώτο αγώνα στη Φρανκφούρτη, με την αστυνομία να έχει χαρακτηρίσει αυτό το παιχνίδι ως υψηλού κινδύνου.

Κλείσιμο
Όπως είναι γνωστό, δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Άιντραχτ ταξίδεψαν στη Σεβίλη για τον τελικό του Europa League απέναντι στη Ρέιντζερς (5-4 στα πέναλτι/1-1) με τον σύλλογο να έχει στη διάθεσή του μόλις 10.000 εισιτήρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Παρών ο Μητσοτάκης

Σε αναστολή καθηκόντων οι γιατροί για τον επιθεωρητή - Έδωσαν άδεια 30 ημερών χωρίς εξέταση


Συνελήφθη ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης - Είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης