Champions League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι 0-2: Ασταμάτητη και στην Ευρώπη - Δείτε τα γκολ

Champions League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι 0-2: Ασταμάτητη και στην Ευρώπη - Δείτε τα γκολ

Η πρωτοπόρος της Serie A έκανε περίπατο στη Φρανκφούρτη και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» - Όσιμεν (40'), Ντι Λορέντζο (65') τα γκολ, χαμένο πέναλτι στο 35' ο Κβαρατσχέλια - Με 10 παίκτες από το 58' η Άιντραχτ

26845538
Θεωρητικά το ματς στην Φρανκφούρτη θα ήταν ένα φεστιβάλ επιθετικού ποδοσφαίρου καθώς αντιμέτωπες ήταν δύο από τις πιο θεαματικές ομάδες της φετινής σεζόν σε όλη την Ευρώπη.

Μόνο που το σημερινό πάρτι είχε έναν πρωταγωνιστή κι αυτή ήταν η φιλοξενούμενη Νάπολι, που έκανε παρέλαση στο Deutsche Bank Park επικρατώντας με 2-0 της Άιντραχτ που γλίτωσε από πραγματική πανωλεθρία...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqokyzcob0kx)


Κλείσιμο
Η εκπληκτική αρμάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι χρειάστηκε περίπου ένα 20λεπτο για να προσαροστεί στο παιχνίδι των Γερμανών και μόλις βρήκε ρυθμό άρχισε να στήνει πολιορκητικό κλοιό γύρω από την περιοχή των γηπεδούχων.

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Κέβιν Τραπ άδικα φωναζε στους συμπαίκτες του να ξυπνήσουν καθώς οι «παρεντοπέι» ξεκίνησαν να επιτίθνεται κατά κύμματα, με τον Γερμανό κίπερ να αντέχει μέχρι το 40'.

Νωρίτερα είχε απομακρύνει κάθε κίνδυνο, είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του στο εξαιρετικό σουτ του Λοσάνο στο 34' και στην εξέλιξη της φάσης ο Τούτα έκανε ανόητο πέναλτι στο Οσιμέν. Ο Τραπ όμως νίκησε τον Κβαρατσχέλια κι εκεί πολλοί πίστεψαν πως η Νάπολι θα το πληρώσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqoj881sx7kp)


Δεν δικαιώθηκαν όμως καθώς στο 40' οι Γερμανοί έκαναν νέο λάθος κοντά στην περιοχή τους, ο Λοσάνο έβγαλε τη σέντρα πάρε-βάλε κι ο Οσιμέν από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqoj9q32pw35)


Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι της Άιντραχτ έκαναν νέο λάθος με τον Οσιμέν να σκοράρει και πάλι από ασίστ του Λοσάνο, αλλά ο Νιγηριανός ήταν οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Το σφύριγμα για τη λήξη του ημιχρόνου έμοιαζε με λύτρωση για την Άιντραχτ, ωστόσο με την επιστροφή των δύο ομάδων, τίποτα δεν άλλαξε...

Η Άιντραχτ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, η Νάπολι σχεδόν σε κάθε επίθεση της δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqojz4xkvott)


και σαν να μην έφαναν όλα αυτά στο 58' ο Κόλο Μουανί άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες όταν πάτησε τον Ανγκισά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqok22fk84hl)


Με αριθμητικό πλεονέκτημα τα... αρπακτικά της Νάπολι δεν άργησαν να χτυπήσουν για δεύτερη φορά με τον Κβαρατσχέλια να κατεβάζει τη μπάλα με μαγικό τρόπο, να δίνει την ασίστ με τακουνάκι στον Ντι Λορέντζο κι ο τελευταίος με άπιαστο πλασέ να πετυχαίνει το 0-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqok8o0gxm15)


Η σεμνή τελετή είχε λήξει, η Νάπολι πάτησε το off στο turbo και διαχειρίστηκε άψογα και άνετα το τελευταίο ημίωρο (μαζί με τις καθυστερήσεις) για να φτάσει στη νίκη που τη φέρνει με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Champions League...

Άιντραχτ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά, Σόου, Καμάντα, Μαξ, Μπουτά (59΄Κνάουφ), Γκέτσε, Λίντρστρομ (69΄Μπορέ), Κόλο Μουανί

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέρα, Λομπότκα, Ανγκισά (80΄Ντομπελέ), Ζιελίνσκι, Λοσάνο (80΄Ελμάς), Κβαρατσχέλια (84΄Πολιτάνο), Οσιμέν (84΄Σιμεόνε)

Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Καραμανλής: Πεντέμισι χρόνια πρωθυπουργός, 14 χρόνια σιωπηλός

Ρόδος: Όταν ο κατηγορούμενος για τον θάνατο του πατέρα του ικέτευε τη Νικολούλη να βρεθεί ο δολοφόνος

Υποσμηναγός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στη μονάδα του στην Ελευσίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης