Παππάς κατά Ράντονις: «Από την απόλυτη αναρχία σε πλάνο πρωταθλητισμού» - Δείτε βίντεο

Παππάς κατά Ράντονις: «Από την απόλυτη αναρχία σε πλάνο πρωταθλητισμού» - Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Παππάς μίλησε μετά το παιχνίδι του ΠΑΟ με την Καρδίτσα για την θητεία του Ντέγιαν Ράντονιτς στην ομάδα

5823821
Δεν μάσησε τα λόγια του για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ο Νίκος Παππάς.

Μετά το παιχνίδι με την Καρδίτσα ο έμπειρος μπασκετμπολίστας μίλησε στην ΕΡΤ για την εποχή του Ντέγιαν Ράντονιτς και έκανε συγκρίσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqxw0sx3y109)


Κλείσιμο
«Θεωρώ πως έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, σε ένα επαγγελματικό πλάνο, σε ένα πλάνο πρωταθλητισμού. Πολύ φιλότιμη δουλειά και δύσκολη που έχει αναλάβει ο κόουτς Σερέλης και οι συνεργάτες του.

Από την απόλυτη αναρχία στο να μπει ένα πλάνο τον μήνα Μάρτιο είναι κάπως άγαρμπο. Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που να δεν ταίριαζε με τα δικά μου βιώματα και με τα στάνταρ μου για τον Παναθηναϊκό. Ο νέος κάνει καλή δουλειά, δεν έχω συνεργαστεί ξανά μαζί του, αλλά με ικανοποιεί ο τρόπος που δουλεύει» είπε ο Παππάς και ρωτήθηκε εάν μπορεί η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα:

«Μην κρυβόμαστε από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, τον καλά δουλεμένο, με καλές μονάδες, τακτική, γενικό πλάνο, στα χαρτιά είναι δύσκολο. Παναθηναϊκός είμαστε όμως και πολλά πράγματα αλλάζουν στους τελικούς και για αυτό θέλω να ετοιμαστώ να δώσω την ενέργεια που έχω ζήσει στους τελικούς και να προσφέρω αν μου δοθεί η ευκαιρία και μην κρυβόμαστε και στο παρελθόν "κλέψαμε" κάποιους τίτλους».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης