Ξιφασκία: Χάλκινο μετάλλιο η Γκουντούρα στο Ακρόπολις
Η Δώρα Γκουντούρα ανέβηκε στο βάθρο στο "Κύπελλο Ακρόπολις" που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δώρα Γκουντούρα στο 37ο «Κύπελλο Ακρόπολις», μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις σπάθης γυναικών στον κόσμο, που φέτος διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.
Στο ταμπλό των τεσσάρων ηττήθηκε από την Ουκρανή Όλγα Κάρλαν με 15-14.
Η Ελληνίδα ξιφομάχος είχε αποκλείσει κατά σειρά τις Ρενάτα Κατόνα (Ουγγαρία) με 15-12, Μάγκντα Σκαρμπονκίβιτς (ΗΠΑ) με 15-10, τη Γιαχί Χάο (Κίνα) με 15-9 και την Μικέλα Μπατίστον (Ιταλία) με 15-10.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.