Ξιφασκία: Χάλκινο μετάλλιο η Γκουντούρα στο Ακρόπολις
Η Δώρα Γκουντούρα ανέβηκε στο βάθρο στο "Κύπελλο Ακρόπολις" που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δώρα Γκουντούρα στο 37ο «Κύπελλο Ακρόπολις», μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις σπάθης γυναικών στον κόσμο, που φέτος διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.
Στο ταμπλό των τεσσάρων ηττήθηκε από την Ουκρανή Όλγα Κάρλαν με 15-14.
Η Ελληνίδα ξιφομάχος είχε αποκλείσει κατά σειρά τις Ρενάτα Κατόνα (Ουγγαρία) με 15-12, Μάγκντα Σκαρμπονκίβιτς (ΗΠΑ) με 15-10, τη Γιαχί Χάο (Κίνα) με 15-9 και την Μικέλα Μπατίστον (Ιταλία) με 15-10.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.