Η Τσέλσι «βλέπει» ξανά στον πάγκο της Μπράιτον

Η Τσέλσι «βλέπει» ξανά στον πάγκο της Μπράιτον

Ο Γκρέιαμ Πότερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τα αποτελέσματα που έχει πετύχει, αλλά το φοβερό είναι ότι η Τσέλσι θέλει να τον αντικαταστήσει με τον διάδοχο του στη Μπράιτον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι

De_Zerbi
Αν τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ στη Μεγάλη Βρετανία έχουν μια δόση αλήθειας, τότε αυτό που σκέφτεται να κάνει η Τσέλσι πραγματικά θα είναι κάτι το μοναδικό.

Οι «μπλε» τον περασμένο Σεπτέμβριο απέλυσαν τον ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό της ομάδας Τόμας Τούχελ και στη θέση του προσέλαβαν τον Γκρέιαμ Πότερ.

Οι Λονδρέζου πλήρωσαν 20 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση στη Μπράιτον για να αφήσει ελεύθερο τον προπονητή της και η τελευταία αντικατέστησε τον Άγγλο τεχνικό με τον Ιταλό Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Έξι μήνες αργότερα η Τσέλσι, έχοντας ξοδέψει απίστευτα χρήματα για μεταγραφές, είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (στο -26 από την κορυφή και στο -15 από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League) με τον Πότερ να έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ έχει χάσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα για τους 16 του Champions League από τη Ντόρτμουντ και η κατάσταση στην ομάδα είναι... εκρηκτική.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η ταπεινή Μπράιτον είναι 8η με 35 βαθμούς (και ένα ματς λιγότερο), αλλά και στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ντε Τζέρμπι να έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες.

Κι η γενικότερη εικόνα της Μπράιτον που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και δείχνει ένα πολύ οργανωμένο σύνολο πιστώνεται στον νεαρό τεχνικό με τον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, να μην κρύβει ότι είναι λάτρης του ιταλικού στιλ ποδοσφαίρου.

Αν τελικά η Τσέλσι αποκλειστεί από την Ντόρτμουντ τα βρετανικά ΜΜΕ είναι σίγουρα πως ο Πότερ θα απολυθεί και η Τσέλσι θα κάνει την κίνηση της για τον Ντε Τζέρμπι.

Κι αν οι «γλάροι» που το «ναι» τότε η Τσέλσι θα έχει αγοράσει μέσα σε ελάχιστους μήνες δύο προπονητές από την ίδια ομάδα... Δεν θα έχει αγοράσει όμως την εγγύηση ότι θα φτιάξει και πάλι ομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής - «Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων»

Αποκάλυψη για τη σύγκρουση τρένων: To μοιραίο σήμα του σταθμάρχη - «ΛΑΡ – 62 - Περνάς κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως και είσοδο Νέων Πόρων»

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Στις 36 οι σοροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έξω από το νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης