Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Πότερ

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Πότερ

Η Τσέλσι πλήρωσε 18 εκατ. ευρώ στη Μπράιτον και ανακοίνωσε τον  Γκρέιαμ Πότερ στη θέση του Τούχελ

25552252
Προπονητής της Τσέλσι και με τη βούλα είναι πλέον ο  Γκρέιαμ Πότερ. 

Οι Μπλε που απέλυσαν μια ημέρα πριν τον Τόμας Τούχελ έδωσαν 18 εκατ. ευρώ στη Μπράιτον για το μπάι άουτ και ανακοίνωσαν τον Πότερ ως αντικαταστάτη του Γερμανού. 

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πότερ είναι πενταετούς διάρκειας και έπιασε ήδη δουλειά. Από την άλλη ο Τούχελ που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε για την απόλυσή του το ποσό των 17 εκατ. ευρώ! 


Κλείσιμο

«Είμαι απίστευτα υπερήφανος και ενθουσιασμένος που εκπροσωπώ την Τσέλσι, έναν φανταστικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τη νέα ιδιοκτησιακή ομάδα της Τσέλσι και ανυπομονώ να συναντήσω και να δουλέψω με τη συναρπαστική ομάδα παικτών και να αναπτύξουμε μία ομάδα και μία κουλτούρα για τις οποίες οι θαυμάσιοι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στην Μπράιτον που μου επέτρεψε αυτήν την ευκαιρία και ιδιαίτερα στον Τόνι Μπλουμ και όλους τους παίκτες, το επιτελείο, τους φιλάθλους για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη κατά τη θητεία μου στο σύλλογο», είπε ο Πότερ. 

Από την άλλη το αφεντικό της Τσέλσι, ο Τοντ Μπόελι, σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέραμε τον Γκράχαμ στην Τσέλσι. Είναι καταξιωμένος προπονητής με καινοτόμες ιδέες για την Premier League, ο οποίος ταιριάζει με το όραμά μας για το σύλλογο. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά ταλαντούχος στον αγωνιστικό χώρο, έχει και τις ικανότητες και τις δυνατότητες που φεύγουν εκτός γηπέδου, οι οποίες θα κάνουν την Τσέλσι ακόμα πιο πετυχημένη ομάδα. Είχε μεγάλο αντίκτυπο στους προηγούμενους συλλόγους του και ανυπομονούμε για το θετικό αντίκτυπό του στην Τσέλσι. Ανυπομονούμε να τον στηρίξουμε, μαζί με το προπονητικό επιτελείο του και η ομάδα να αγωνιστεί με βάση τις δυνατότητές της τους επόμενους μήνες και χρόνια». 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χαίρομαι που πέθανε η μαμά μου»: Η φρίκη πίσω από τα απομνημονεύματα πρώην σταρ του Nickelodeon!

Μέσω και των ιδιωτικών φαρμακείων από σήμερα η εγγραφή των πολιτών στον προσωπικό γιατρό

Η αστυνομία του Μέμφις συνέλαβε 19χρονο που πυροβολούσε κόσμο σε live streaming - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης