Πάμπλο Λάσο: «Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο»

Πάμπλο Λάσο: «Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο»

Ο Πάμπλο Λάσο επανέλαβε την πρόθεσή του να επιστρέψει στους πάγκους, εξηγώντας ότι είναι έτοιμος για να το κάνει άμεσα

Laso
Το περασμένο καλοκαίρι ο Πάμπλο Λάσο έκλεισε τον κύκλο του στη Ρεάλ έπειτα από 11 χρόνια και 21 τίτλους με τη «Βασίλισσα», αποτελώντας τον κορυφαίο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία των Μαδριλένων.

Ο Λάσο οδήγησε τους blancos σε δυο τίτλους EuroLeague, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι Copa del Rey, ισάριθμα Supercopa και το Intercontinental Cup, κερδίζοντας πέντε φορές τον τίτλο του Προπονητή της Χρονιάς στην ισπανική λίγκα.

Έπειτα από σχεδόν επτά μήνες, ο 55χρονος προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα ενώ η περίπτωσή του ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Ισπανού δημοσιογράφου Σέρχιο Βέγκας στο YouTube, ο Λάσο δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους. Ακόμα και αύριο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

🏀🎙️ ¿CÓMO  FICHAR a PABLO LASO? ¿CONSTRUIR PROYECTOS GANADORES como el REAL MADRID? ¡CHARLA!


Κλείσιμο
«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ήρεμος. Έπειτα από 16-17 χρόνια έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω στιγμές με την οικογένειά μου. Μου λείπει πολύ να κοουτσάρω. Σίγουρα! Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι προπονώ μια ομάδα. Θα ήθελα να κοουτσάρω αύριο! Αυτή την περίοδο πάντως απολαμβάνω άλλα πράγματα. Ένας φίλος μού είπε πρόσφατα: "Μα καλά, ήσουν προπονητής στη Ρεάλ 11 χρόνια. Γιατί δεν πας επιτέλους διακοπές"; Νομίζω ότι δεν μπορώ! Η αλήθεια είναι ότι εκτιμώ πλέον τις στιγμές μακριά από το μπάσκετ» δήλωσε ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά τις συνθήκες που εκτιμά σε ένα κλαμπ, είπε: «Στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Σίγουρα πρέπει να εκτιμάς τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τον χαρακτήρα των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα κλαμπ, τη φιλοσοφία ενός κλαμπ, το τι εκφράζει μια ομάδα. Αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι, οι ιδέες, το πρότζεκτ, η ομάδα. Και σίγουρα η πόλη που δουλεύεις. Γιατί θα έχεις μαζί την οικογένειά σου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Η στιγμή της διαφυγής των συμμορίας των επτά Αλβανών - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Δύση σε alert για τη σύμπραξη Κίνας-Ρωσίας, «πολιτική λύση» υπόσχεται το Πεκίνο

Σαμίμα Μπεγκούμ: Η «νύφη του ISIS» χάνει τη βρετανική υπηκοότητα - Εκλιπαρούσε πως μετάνιωσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης