Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς : Επενδύει σε γήπεδα padel στη Λάρισα – Το franchise με Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς : Επενδύει σε γήπεδα padel στη Λάρισα – Το franchise με Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες

Η επένδυση θα γίνει σε έκταση 13,8 στρεμμάτων κοντά στον Πηνειό που θα δημιουργηθεί σε έκταση 13,8 στρεμμάτων

padel1
Επιχειρηματίες αθλητικών εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη και οι πρώτοι που έκαναν μόδα το άθλημα padel στην συμπρωτεύουσα, οι νέοι ιδιοκτήτες της έκτασης των 13,8 στρεμμάτων κοντά στον Πηνειό της Λάρισας, στην οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια λειτουργούσε το θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Χίλια Χείλια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η συμφωνία της πώλησης της έκτασης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Λάρισας, από γνωστή οικογένεια της πόλη στους επιχειρηματίες, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες με τις συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών να είχαν ξεκινήσει μήνες πριν.

Η ανάμειξη στην όλη επιχειρηματική προσπάθεια του Σουηδού άσσου του ποδοσφαίρου Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ιδρυτή δυο μεγάλων padel club σε Σουηδία και Ιταλία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, εξαιτίας δεσμευτικών συμφωνιών που έχουν υπογραφεί απ όλες τις πλευρές.

Στο πλαίσιο franchise η συνεργασία

Γίνεται λόγος για να ένα είδος συνεργασίας στα πλαίσια του franchise μεταξύ των Ελλήνων και της εταιρίας Padel Zenter του Σουηδού Άσσου, καθώς στόχος είναι από την μια η κατασκευή γηπέδων padel υψηλών διεθνών προδιαγραφών και από την άλλη η προσέλκυση φανατικών παικτών του αθλήματος κι από άλλες χώρες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό στο χώρο των 13,8 στρεμμάτων είναι να δημιουργηθούν τουλάχιστον 18 με 20 γήπεδα.

Σχετικά με τις κατασκευές 3χιλ. τ.μ που ήδη υπάρχουν και είχε δημιουργήσει ο πρώην επιχειρηματίας που ενοικίαζε την έκταση από τους Λαρισαίους μέρος τους θα γκρεμιστεί το επόμενο διάστημα. Στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν μόνο το κομμάτι που θα απομείνει, ώστε να δημιουργηθούν εκεί οι άκρως απαραίτητοι χώροι κι αυτό γιατί σύμφωνα με ισχύουσα διάταξη για τις παραποτάμιες – παραλίμνιες περιοχές δεν εκδίδονται άδειες οικοδομής.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο «Ίμπρα» έχει καταφέρει να χτίσει το Padel Zenter, το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel σε όλη τη Σουηδία. Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος. Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στη Super Κική - «Επαγγελματίας με ξυλοκόπησε» λέει ο άνδρας που την κατήγγειλε


Στην τελική ευθεία για την αγορά 20 μαχητικών F-35 - Τα οφέλη για την Ελλάδα


Προφυλακίστηκαν άλλοι δυο για τους βιασμούς της 12χρονης - Όσα είπε στην τελευταία κατάθεσή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης