Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πρόσθιο πέτυχε η Μαρίλεια Δρασίδου, κατά την 1η ημέρα των χειμερινών αγώνων κολύμβησης κατηγορίας Οπεν, που διεξάγονται στην Αλεξανδρούπολη.
Η αθλήτρια του Παλαιού Φαλήρου τερμάτισε στον τελικό του αγωνίσματος σε 30.85, βελτιώνοντας το 30.88 που είχε η ίδια από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση (25/2/2022) στο ΟΑΚΑ.
Με την επίδοση αυτή, η Δρασίδου εξασφάλισε παράλληλα τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα γίνει το καλοκαίρι στη Φουκουόκα, καθώς έπιασε το υψηλό όριο της FINA (31.02).
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.