Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Δικεφάλου με τον Άρη Λυκογιάννη.
Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τον Δεκέμβρη του 2020 και το καλοκαίρι του 2021 είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Η περσινή χρονιά δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο ίδιος αλλά και η ομάδα ενώ φέτος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ανεπιτυχώς να προκριθεί στις «16» καλύτερες ομάδες του BCL και χθες (16/2) αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου από το Περιστέρι.
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Αριστείδη Λυκογιάννη. Ήταν μία σημαντική διαδρομή, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2020, η οποία όμως έφτασε στο τέλος! Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς Λυκογιάννη για την παρουσία του στην ομάδα και όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και στην καριέρα του», έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.