Premier League, Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 1-1: Νέα γκέλα για τους «Μπλε»

Premier League, Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 1-1: Νέα γκέλα για τους «Μπλε»

Η Τσέλσι προηγήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ αλλά έμεινε στο 1-1 και στην 9η θέση 

chaleisa
Ούτε τώρα η Τσέλσι... Οι παίκτες του Γκρέιαμ Πότερ ξεκίνησαν καλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ στο «London Stadium», προηγήθηκαν στο 16' με τον Ζοάο Φέλιξ, όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπλε, Έμερσον Παλμιέρι, «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του και της έκοψε βαθμούς (1-1). Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Λονδρέζους.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-1 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν την ευάλωτη άμυνα της Γουέστ Χαμ που ήταν ψηλά στο γήπεδο. Στο 9' ο Φέλιξ νίκησε σε τετ α τετ τον Φαμπιάνσκι αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 16' όταν ο Έτσο Φερνάντες έβγαλε «γλυκιά» μπαλιά, ο Ζοάο Φέλιξ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι στη δεύτερη του εμφάνιση με τους Μπλε. Πρώτο γκολ για την Τσέλσι μετά από 222 αγωνιστικά λεπτά, χάρη σε συνεργασία δύο εκ των μεταγραφικών της αποκτημάτων.

Κλείσιμο
Μετά το 25' η Τσέλσι άρχισε να... εξαφανίζεται από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 25' ο Αντόνιο απείλησε με τακουνάκι και στο 28' ήρθε η ισοφάριση. Πλήρης αδράνεια της άμυνας της Τσέλσι, ξεχάστηκε ο Μαντουέκε, τσεχάστηκε και ο Τζέιμς κι ο άλλοτε παίκτης της Τσέλσι, Έμερσον πλάσαρε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1.

Με τον 5ο βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, η Γουέστ Χαμ πήρε νέα βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με την Τσέλσι, η οποία μπορεί να έκανε πολλές μεταγραφές κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά έτσι όπως πάει πολύ δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη.

Στο 89΄, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σούτσεκ, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι στην αρχή αυτής, ο Ράις βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Η Τσέλσι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στις καθυστερήσεις (χέρι του Σούτσεκ), παρ΄ όλα αυτά ο διαιτητής δεν κλήθηκε καν από το VAR για να «τσεκάρει» τη φάση.

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (67' Τσίλγουελ), Λόφτους Τσικ (79' Γκάλαχερ), Φερνάντες, Φέλιξ, Μαντουέκε (68' Μάουντ), Μούντρικ (67' Ζίγιες), Χάβερτς

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγκέρ (Τζόνσον(, Έμερσον, Πακετά (14' Σούτσεκ), Ράις, Μπόουεν, Μπενραχμά (67' Ντάουνς), Αντόνιο (67' Ινγκς).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα γίνει ο σταθμός Βενιζέλου με τα αρχαία - Πυρετώδεις οι εργασίες

Δύο γυναίκες ανασύρθηκαν ζωντανές 122 ώρες μετά τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκία

Η οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Λουδάρου: Για ακόμα μια φορά με πέθαναν, ντροπή σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης