Σεισμός στην Τουρκία: Η Κόνιασπορ του Μπουχαλάκη θα φιλοξενήσει σεισμοπαθείς στο γήπεδο της
Η Κόνιασπορ θα φιλοξενήσει στις σουίτες του γηπέδου της ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» τη νοτιοανατολική Τουρκία
Η Κόνιασπορ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε μια στιγμή ύψιστης ανάγκης.
Η νέα ομάδα του διεθνή Έλληνα χαφ, Ανδρέα Μπουχαλάκη, θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της σεισμόπληκτους των κοντινών στο Ικόνιο περιοχών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω του σεισμού.
Depremden etkilenen vatandaşlarımızı stadyumumuzun localarında misafir edebilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. pic.twitter.com/F1VHC6ZF5H
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Φατίχ Εζγκεκτσέν, ανέβασε στα Social Media φωτογραφίες από τις σουίτες του «Konya Metropolitan Municipality Stadium» που έχουν μετατραπεί σε υπνοδωμάτια για συνανθρώπους του που το έχουν ανάγκη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.