Ολυμπιακός: Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ενδιαφέρον για τον Ίσκο

Ολυμπιακός: Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ενδιαφέρον για τον Ίσκο

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «todofichajes», ο Ίσκο προτάθηκε στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού

isco
Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Σεβίλη κι ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στη Ουνιόν Βερολίνου, τελικά η μεταγραφή του εκεί δεν προχώρησε με αποτέλεσμα να παραμένει ελεύθερος.

Αυτή τη στιγμή ο Ίσκο, αφότου απέρριψε την προσφορά της τουρκικής Κόνιασπορ, περιμένει την Έβερτον, που αμφιβάλλει για την φυσική του κατάσταση, αλλά δεν θα ήταν αρνητική να του προσφέρει ένα μικρό χρονικά συμβόλαιο.

Ενώ, λοιπόν, βρίσκεται σε αναμονή για την απόφαση των «ζαχαρωτών», ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες τον πρότεινε και σε άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, στον οποίο βρίσκονται δύο πρώην συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης, οι Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο, ενώ είναι και προπονητής ο Μίτσελ, που έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό παρελθόν με την «βασίλισσα».

Isco


Το δημοσίευμα τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα διαθέσιμα χρήματα για μία τέτοια κίνηση, ωστοσο και ο ίδιος ο Ίσκο θα πρέπει να δεχθεί μία σημαντική μείωση στον μισθό του για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία. Κάτι δηλαδή που έκανε και ο Χάμες όταν ήρθε στην Ελλάδα, τον οποίο επίσης έφερε ο Ζόρζε Μέντες.

Κλείσιμο
Πάντως, αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος μεγαλοατζένης έχει ως πρώτο στόχο να πάει τον παίκτη στην Premier League για να πετύχει μία καλύτερη οικονομικά συμφωνία.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Τουρκία: Εγκλωβισμένη καταγράφει τις στιγμές κάτω από τα ερείπια


Χιόνισε και στο κέντρο της Αθήνας - Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Παραμυθένιες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας - Στα λευκά και το Ζάππειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης