Επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA: «Ζητάμε τοποτηρητή για τον Μπένετ ή αντικατάστασή του»

Επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA: «Ζητάμε τοποτηρητή για τον Μπένετ ή αντικατάστασή του»

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει έτσι το θέμα Κρούζλιακ και έστειλε επιστολή στην UEFA με καταγγελίες αλλά και συγκεκριμένα αιτήματα

5695345
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ και τον επικεφαλής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι ζητώντας αν δεν γίνεται να αντικατασταθεί τώρα ο Μπένετ από τη θέση του Αρχιδιαιτητή να ορίσει η ΟΥΕΦΑ έναν αξιόπιστο τοποτηρητή στον οποίο θα αναφέρεται ο Μπένετ.

Στην επιστολή ο Ολυμπιακός αναφέρετε σε όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο κομμάτι της διαιτησίας.  Οι ερυθρόλευκοι με αποδείξεις εξηγούν τους λόγους που θεωρούν πως ο Μπένετ έχει αποτύχει σε αυτή την θέση και που πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί ή να έχει έναν τοποτηρητή που δεν θα του επιτρέπει να συνεχίσει τα «όργια».

Μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Ολυμπιακός αναφέρεται στην αδυναμία να φέρει ο Μπένετ διαιτητές elite κατηγορίας από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά τους τελευταίους μήνες ορίζονται διαιτητές από μικρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την επιστροφή των Ελλήνων και στα ντέρμπι. Γίνεται λόγος για την στάση της ΕΠΟ γύρω από την πρόταση της Λίγκας για επαγγελματική διαιτησία ενώ αναφέρεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να μπει μια φραγή στον Μπένετ και τα σχέδια της ΕΠΟ από την ΟΥΕΦΑ ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχει μπει στην τελική ευθεία και τα ντέρμπι θα είναι απανωτά.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει στην επιστολή του πως άν οδηγηθούμε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου με αυτή την διαιτησία τότε με μαθηματική ακρίβεια είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε έκρηξη τεραστίων διαστάσεων! 


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης