Μπαλτάκος για διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν βλέπω τη δυνατότητα να αλλαχθεί» - Δείτε βίντεο

Μπαλτάκος για διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν βλέπω τη δυνατότητα να αλλαχθεί» - Δείτε βίντεο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε θέση για το αίτημα του Ολυμπιακού για την αλλαγή του διαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ - Μίλησε ακόμη για την επαγγελματική διαιτησία, τον τελικό Κυπέλλου και το πέναλτι που ζητά ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ 

5720418_2
Θέση για το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή του διαιτητή  Κρούζλιακ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πήρε ο Τάκης Μπαλτάκος. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά από τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το θέμα μίλησε στην ΕΡΤ 3 τονίζοντας ότι είναι αδύνατο να υπάρξει αλλαγή. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq881i735495)


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου 

Την επιλογή Κρούζλιακ και τον... πόλεμο ανακοινώσεων ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού: «Δεν είναι ευχάριστο διότι το κλίμα δυναμιτίζεται. Δεν είναι σπάνιο (να συμβαίνει αυτό). Να αλλάξει ο διαιτητής δεν προλαβαίνει. Δεν γίνεται. Πρέπει να αντικατασταθεί από ξένο. Το βλέπω αδύνατο αν και εγώ δεν είμαι εγώ ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέση με την ΚΕΔ. Ξέρω ότι αυτοί οι διαιτητές επιλέγονται πολύ πριν τον αγώνα. Βέβαια το ζητάει ο Ολυμπιακός αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq884r9zywht)


Τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ: «Έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ για κάτι που είχε γίνει επί Κλάτενμπεργκ στην αρχή και μετά διεκόπη δεν ξέρω για ποιο λόγο. Επειδή στην ΚΕΔ γνωρίζουν τους κανονισμούς, είναι υποχρεωμένοι πιστεύω κάθε Τρίτη, τις φάσεις που έχουν απασχολήσει, να τις αναλύουν και να εξηγούν για ποιο λόγο έγινε κάτι. Αυτό λοιπόν θα ισχύσει, αυτή είναι η συνεννόηση μου, από την επόμενη εβδομάδα. Επειδή και ο Μπένετ και η ΚΕΔ δεν ήταν έτοιμοι προχθές, αυτό που τους είπα, είναι να εξηγήσουν γιατί δεν είναι πέναλτι. Δεν ξέρω αν μπορούν να δοθούν οι ενδοεπικοινωνίες διαιτητών γιατί δεν το έχω συζητήσει. Αυτό που έγινε με τη φάση στο ΑΕΚ - Αρης, είναι ότι τους είπα να πουν για ποιον λόγο δεν ήταν πέναλτι. Επειδή δεν ήταν έτοιμοι να βγάλουν ανακοινώσεις, προσφέρθηκα να πω εγώ τι θεωρούν, αλλά τους είπα ότι από την επόμενη εβδομάδα πρέπει να το κάνετε εσείς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq8890qn3add)
Κλείσιμο


Την επαγγελματική διαιτησία: «Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό το θέμα, θα πρέπει να γίνει από το καλοκαίρι. Αλλά και η επαγγελματική διαιτησία δεν θα είναι αυτή που θα λύσει το πρόβλημα. Διότι κανείς δεν θα πει επειδή ένας διαιτητής παίρνει μια συγκεκριμένη αμοιβή, δεν θα αμφισβητηθεί. Και πάλι θα αμφισβητούνται. Εδώ αμφισβητούνται έντονα οι ξένοι, δεν θα αμφισβητηθεί ο Έλληνας επειδή έχει μισθό; Δεν το βλέπω». 

Την πιθανότητα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στο εξωτερικό: «Έχουμε στείλει επιστολές σε δύο από τις πέντε χώρες. Θα στείλουμε και στις άλλες από Δευτέρα. Είναι επιθυμία μας ο τελικός να γίνει στο εξωτερικό και ειδικά σε χώρα και πόλη που έχει ομογένεια. Είναι η Αγγλία, η Γερμανία, η Κύπρος, η Ιταλία σε δεύτερο βαθμό και η Γαλλία. Για να οργανώσεις στην Ελλάδα έναν τελικό θέλει προσπάθεια. Φανταστείτε σε ξένη χώρα. Στο Λονδίνο ή στο Μόναχο, στην τύχη λέω αυτές τις δύο πόλεις που είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι τόσο απλό. Άρα το ξεκινάμε τώρα που είναι 2 Φεβρουαρίου και έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο διάστημα ώστε και ο κόσμος να προγραμματίσει τα ταξίδια του και εμείς να το οργανώσουμε σωστά».

Ειδήσεις σήμερα:

Bullying Βαρεμένου σε Άννα Καραμανλή: Της πήρε φωτογραφία από τα χέρια και την πέταξε - Βίντεο

Χτύπησαν και μαχαίρωσαν 17χρονο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο

«Παιδί μου!» - Η κραυγή του πατέρα του Τουρούτσικα όταν έφτασε το φέρετρο - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης