Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά Οσασούνα και Μπαρτσελόνα - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά Οσασούνα και Μπαρτσελόνα - Δείτε τα γκολ

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Σοσιεδάδ με γκολ του Ντεμπελέ, ενώ η Οσασούνα «λύγισε» στην παράταση με 2-1 τη Σεβίλλη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey

Collage_Maker-26-Jan-2023-02_09-AM
Η καταπληκτική πορεία της Οσασούνα στο εφετινό Copa del Rey συνεχίζεται! Μετά την Μπέτις, η ομάδα από την Παμπλόνα απέκλεισε απ' το Κύπελλο Ισπανίας και την έτερη ομάδα της πόλης, της Σεβίλλη, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση κι έγινε ο δεύτερος σύλλογος, μετά την Μπαρτσελόνα, που προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Οσασούνα άνοιξε το σκορ στο 71' με τον Άβιλα κι εκεί όπου όλα έδειχναν πως κρατούσε σφικτά το «εισιτήριο» της πρόκρισης στην τετράδα, ήρθε το γκολ του Εν-Νεσιρί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, για να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση.

Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε εντέλει ο Μαροκινός επιθετικός, Αμπντέ Εζαλζούλι ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 99' και χάρισε μία πραγματικά σπουδαία πρόκριση στην Οσασούνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq1o6tj6wrzt)


Νωρίτερα με εξαιρετικό γκολ του κεφάτου Ουσμάν Ντεμπελέ και δύο σωτήριες αποκρούσεις του Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν, η Μπαρτσελόνα νίκησε στο «Καμπ Νόου» μια Ρεάλ Σοσιεδάδ που έπαιξε με δέκα για πάνω από ένα ημίχρονο (1-0) και προκρίθηκε στην τετράδα του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά και στο 2-0 σε σουτ του Γκάβι που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και άλλη μια ευκαιρία του ασταμάτητου Ντεμπελέ, ενώ η Σοσιεδάδ άγγιξε την ισοφάριση λίγο πριν από την συμπλήρωση των 90, όταν ύστερα από λάθος πάσα του Τερ Στέγκεν, η μπάλα έφτασε στον Ρόμπερτ Ναβάρο, ο οποίος από ιδανική θέση είδε τον Γερμανό τερματοφύλακα να του βγάζει με καταπληκτική απόκρουση ένα γκολ που έμοιαζε βέβαιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq1m5bvm6ke1)


Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των προημιτελικών του Copa del Rey:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης