Ολυμπιακός: Με Χάμες, Ραμόν η αποστολή για τη ρεβάνς με Άρη

Ολυμπιακός: Με Χάμες, Ραμόν η αποστολή για τη ρεβάνς με Άρη

Ετοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», στη ρεβάνς του 1-0 για την προημιτελική φάση του υπέλλου Ελλάδας - Στα πλάνα του Μίτσελ ο Χάμες Ροντρίγκες, ντεμπούτο για Ραμόν

5787007
Με τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του 1-0 με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα μπουν στην πτήση για τη συμπρωτεύουσα - μέσα σ' αυτούς κι ο στόπερ Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, ο οποίος είναι 19 ετών και αποκτήθηκε από τους κίτρινους. Φέτος έχει με τον Ολυμπιακό Β' 9 ματς και 1 γκολ. Ντεμπούτο στην αποστολή κάνει κι ο Βραζιλιάνος Ραμόν.

Ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε εκτός με κόπωση στο αριστερό ισχίο ενώ ο Ρέτσος δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του Ισπανού τελικά. Ο Κασάμι, από την άλλη, έχει σύσπαση στον τετρακέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Χρυσόπουλος, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ειδήσεις σήμερα:

Η μούμια του «Χρυσού Αγοριού» αποκαλύπτει τα μυστικά της και τα 49 κρυφά φυλαχτά της

«Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπροστά στο μνήμα του» είπε ο πατέρας του Άλκη

Από έναν αποστολέα οι «ισλαμικές» φάρσες σε αεροδρόμιο και 6 νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης