Καβαλίερς-Μπακς 114-102: Ο Μόμπλεϊ σμπαράλιασε την άμυνα του Μιλγουόκι

Καβαλίερς-Μπακς 114-102: Ο Μόμπλεϊ σμπαράλιασε την άμυνα του Μιλγουόκι

Ο Έβαν Μόμπλεϊ (38π.) έκανε εμφάνιση καριέρας για τους Καβαλίερς που υπέταξαν τους Μπακς στο Κλίβελαντ με 114-102 εν τη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχασε το πέμπτο συνεχόμενο ματς στη regular season λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο

momplei_0
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 12 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας νίκη επί των Χοκς κι έκτοτε παραμένει εκτός αφού οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο του έχουν στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής από τα τελευταία πέντε ματς των Μιλγουόκι Μπακς.

Στο τελευταίο εξ αυτών, τα «Ελάφια» ηττήθηκαν από τους Καβαλίερς τα ξημερώματα της Κυριακής 22/1 με 114-102 και έπεσαν στο 2-3 δίχως τον Greek Freak.

Οι Μπακς προσφέρουν 4 picks δευτέρου γύρου για τον Έρικ Γκόρντον
Ο Έβαν Μόμπλεϊ σημείωσε career-high με 38 πόντους, ο Ντάριους Γκάρλαντ έκανε double-double με 21 πόντους-10 ασίστ και οι Καβς επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τους Γουόριορς, μολονότι αγωνίστηκαν ξανά δίχως τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Κλείσιμο
Ρεκόρ καριέρας χωρίς βολή ή τρίποντο
Ο Μόμπλεϊ τελείωσε το ματς με 19/27 σουτ και 9 ριμπάουντ, κάνοντας ρεκόρ καριέρας δίχως να πετύχει βολή ή τρίποντο! Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 30 πόντοι που πέτυχε κόντρα στους Κλίπερς στις 14 Μαρτίου 2022.


Όσον αφορά τους Μπακς, ο Τζρου Χόλιντεϊ πέτυχε 28 πόντους ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 23 πόντους. Την ίδια στιγμή, ο Κρις Μίντλετον απουσίασε για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι και άπαντες στον οργανισμό περιμένουν την επιστροφή του.

Κατάταξη στο ΝΒΑ: Έπεσαν στην τρίτη θέση της Ανατολής οι Μπακς
Στο ημίχρονο του ματς, οι Καβς τίμησαν τον Άντερσον Βαρεζάο, τον βετεράνο Βραζιλιάνο σέντερ ο οποίος αγωνίστηκε 13 χρόνια στο Κλίβελαντ και πλέον έχει νέο ρόλο στην ομάδα στην ανάπτυξη των παικτών και ως παγκόσμιος πρεσβευτής.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-26, 50-47, 86-81, 114-102.
Milwaukee Bucks vs Cleveland Cavaliers Full Game Highlights | Jan 21 | 2023 NBA Season
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης