Γιουβέντους: Ο Πογκμπά ξεκίνησε προπονήσεις έπειτα από 4,5 μήνες

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά ξεκίνησε προπονήσεις έπειτα από 4,5 μήνες

Ο 29χρονος Γάλλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από ένα τραυματισμό στον έσω πλάγιο μηνίσκο του δεξιού γονάτου του

Collage_Maker-17-Jan-2023-12_39-AM
Ο Πολ Πογκμπά, που απουσίασε απ’ την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 μετά από χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο στις αρχές Σεπτεμβρίου, επέστρεψε πλέον σε φουλ ένταση στις προπονήσεις με τη Γιουβέντους, ανακοίνωσε ο σύλλογος του Τορίνο τη Δευτέρα (16/1).

Ο σταρ των «Μπλε», που δεν έχει παίξει ακόμη ούτε ένα επίσημο ματς με τους «μπιανκονέρι» από την επιστροφή του στην ιταλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι «...συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις και τις ασκήσεις της ομάδας τη Δευτέρα», σύμφωνα με τη «Γιούβε», έχοντας αρχίσει πολύ πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα απ’ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πογκμπά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από ένα τραυματισμό στον έσω πλάγιο μηνίσκο του δεξιού γονάτου του. Τραυματίστηκε στα τέλη Ιουλίου κατά την προετοιμασία της προετοιμασίας, αλλά αρχικά αρνήθηκε την επέμβαση. Ο 29χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, χρειάστηκε τελικά να κάνει το χειρουργείο λίγες εβδομάδες αργότερα διότι οι πόνοι ήταν έγιναν ακόμη πιο έντονοι.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία για την επιστροφή του, ωστόσο, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο κύριος στόχος του συλλόγου είναι οι αγώνες για τα play off του Europa League εναντίον της Ναντ στις 16 και 23 Φεβρουαρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης