ΝΒΑ, Χιτ - Μπακς 111-95: Έλειπε ο Αντετοκούνμπο, έχασαν τα «ελάφια»

ΝΒΑ, Χιτ - Μπακς 111-95: Έλειπε ο Αντετοκούνμπο, έχασαν τα «ελάφια»

Με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο οι Χιτ επικράτησαν δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ημερών των Μιλγουόκι Μπακς με 111-95

XIT
Δεύτερη φορά στο Μαϊάμι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς (27-16), δεύτερη σερί ήττα για τα «ελάφια». Το Μιλγουόκι προσπάθησε να επιστρέψει από το -15 του δευτέρου δωδεκαλέπτου, έφτασε μέχρι και το -1 αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει το παιχνίδι ως το φινάλε. Οι Χιτ (24-20) με πρωταγωνιστή τον Βίνσεντ επικράτησαν με 111-95.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cps7dyz2xlxd)


Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν λογικό το ξεκίνημα των Μπακς να είναι κάπως... μουδιασμένο. Το Μαϊάμι όχι απλώς μπήκε πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση, αλλά πολύ νωρίς έφτασε στις παρυφές των 10 πόντων. Με τον Γκέιμπ Βίνσεντ να ευστοχεί σε τρία τρίποντα οι Χιτ ξέφυγαν με 17-8, ενώ ο μόνος που φαινόταν να έχει μπει συγκεντρωμένος επιθετικά για τα «ελάφια» ήταν ο Μπρούκ Λόπεζ.


Κλείσιμο

Ο ψηλός σκόραρε 7 πόντους και συντηρούσε την επίθεση των Μπακς αλλά απέναντί του ο Γκέιμπ Βίνσεντ έπαιξε σαν... Χίρο. Σουτάροντας 5/6 τρίποντα έφερε τους Χιτ με προβάδισμα 15 πόντων (42-27) πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο.

Ωστόσο το Μιλγουόκι βρήκε τρόπο να βγάλει μερικές άμυνες και να επιστρέψει πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Δύο μακρινά σουτ των Κόνατον και Άλεν (12 πόντους σε εκείνο το σημείο) έφεραν το σκορ στο 45-51.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπουντενχόλζερ αύξησε την πίεση πάνω στην μπάλα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ πήρε περισσότερες ευθύνες και γρήγορα το ματς έγινε ντέρμπι. Ωστόσο οι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα που θα τους βοηθούσε και ψυχολογικά, φτάνοντας δύο φορές στον πόντο (63-62, 30'). Κλείνοντας την τρίτη περίοδο ο Χόλιντεϊ μετρούσε 12 πόντους, 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ, αλλά οι Χιτ διατήρησαν ένα προβάδισμα έξι πόντων (77-71).

Και σα να μην έφτανε αυτό, συνέχισαν να... εκτελούν από την περίμετρο. Ο Στρους ευστόχησε για τρεις, στο 11ο τρίποντο των Χιτ (σε 21 προσπάθειες) για να διαμορφώσει το 89-79. Μάλιστα ένα κλέψιμο του Ολαντίπο έδωσε συνέχεια σε αυτό το σερί, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 99-82 και τα έξι λεπτά που απέμεναν δεν ήταν αρκετά για τους -δίχως Γιάννη- Μπακς. Το σκορ έφτασε ως και την τιμή των 20 πόντων (105-85)

Τα δωδεκάλεπτα: 28-20, 45-53, 71-77, 111-95

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομικός στο Τενεσί που απολύθηκε αφού έκανε σεξ με 6 συναδέλφους έχει τη στήριξη του συζύγου της

Η λίστα των Ελλήνων που προσκλήθηκαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ποιες τέσσερις περιοχές βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των σεισμολόγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης