Ο Γιακουμάκης έστειλε την Σέλτικ στον τελικό του League Cup - Δείτε το γκολ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το 2ο γκολ της Σέλτικ κόντρα στην Κιλμάρνοκ
Mε το 1,5 πόδι εκτός Σέλτικ βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς τα τελευταία σχετικά δημοσιεύματα τον φέρνουν προ των πυλών της ιαπωνικής Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς.
Ωστόσο συνεχίζει να «πυροβολεί» για τους Κέλτες και απόψε (14/1) διαμόρφωσε το 2-0 που επικράτησαν της Κιλμάρνοκ και έτσι πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του League Cup.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cps67l417hpd)
Ο 29χρονος φορ ήρθε από τον πάγκο στο 74' και στο 90'+5' πήρε το «ριμπάουντ» και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας έτσι το μετέπειτα τελικό σκορ.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.