Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα τρία παιδιά μου»

Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα τρία παιδιά μου»

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Γερμανίας από το Μουντιάλ του Κατάρ

kimich
Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ, ευχαρίστησε σήμερα τα «τρία του παιδιά» που τον «έσωσαν από την κατάθλιψη» μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου περιέγραψε τον αποκλεισμό της Γερμανίας στους ομίλους ως «τη χειρότερη μέρα της ζωής του».

Ακριβώς μετά τον αποκλεισμό, δεύτερο σε τέσσερα χρόνια μετά επίσης εκείνον στην ίδια φάση στο Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία, ο Κίμιχ είχε εξομολογηθεί την αγωνία του πως είναι σαν «να έπεσε σε τρύπα».
«Αλλά ειλικρινά, τελικά δεν έπεσα σε μια τρύπα», είπε στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την Μπάγερν στη Ντόχα αυτή την εβδομάδα για τη χειμερινή προετοιμασία.

«Συνέβη χάρη στα τρία μου παιδιά. Μαζί τους είναι δύσκολο να πέσεις σε μια τρύπα, έχεις άλλα πράγματα να κάνεις», χαμογέλασε ο 27χρονος Κίμιχ. «Μετά το ματς άφησα τα συναισθήματά μου να μιλήσουν, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τέτοια πράγματα».

Ο Κίμιχ, ο οποίος δεν έχει παίξει από την 1η Δεκεμβρίου σε εγχώριες διοργανώσεις, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί διεθνείς που αγωνίζονται στην Bundesliga, λέει ότι έχει πολύ κίνητρο να συνεχίσει μετά από «αυτές τις πολύ μεγάλες διακοπές».

Η Μπάγερν οδηγεί το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς διαφορά μπροστά από τη Φράιμπουργκ, και θα επιστρέψει στους αγώνες στις 20 Ιανουαρίου, όταν επισκεφτεί-για την 16η αγωνιστική- τη Λειψία, που είναι Τρίτη, έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πετύχουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα - Δεν το περιμένω άμεσα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο γάμος με την Άννα-Μαρία και ο θάνατος του βασιλιά Παύλου που τον σημάδεψαν

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος ήταν αυτός που απελευθέρωσε όλη την οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης