Λούκας Ποντόλσκι: Αποβλήθηκε σε φιλικό που διοργάνωσε ο ίδιος - Πέταξε νερό σε διαιτητή

Λούκας Ποντόλσκι: Αποβλήθηκε σε φιλικό που διοργάνωσε ο ίδιος - Πέταξε νερό σε διαιτητή

Ο Γερμανός επιθετικός εκστόμισε και «γαλλικά» προς τον διαιτητή για ένα πέναλτι που καταλόγησε σε αγώνα 5Χ5

lukas-podolski2
Στα φιλικά ματς, πόσω μάλλον τα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η παράδοση θέλει τις δύο ομάδες να αποφεύγουν το σκληρό παιχνίδι και τις εντάσεις και τους διαιτητές να κάνουν ενίοτε τα... στραβά μάτια σε μαρκαρίσματα σκοπιμότητας. Στην περίπτωση του Λούκας Ποντόλσκι, όμως, το τουρνουά που διοργανώνεται με δική του πρωτοβουλία, μάλιστα, μόνο... φιλανθρωπικά δεν κύλησε.

Η πρόθεση υπήρχε. Ο 37χρονος βετεράνος στράικερ που αγωνίζεται στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε, επέλεξε μια πεντάδα από την ομάδα του για να κατέβει στο καθιερωμένο τουρνουά 5x5 των τελευταίων ετών, «Schauinsland Reisen Cup» , μόνο που κατέληξε να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του στον ημιτελικό με τη Ρότ-Βάις Έσεν.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων είχε ένταση από το ξεκίνημα και ο Γερμανός φορ «εξερράγη» μετά το σφύριγμα του διαιτητή για πέναλτι εις βάρος της Γκόρνικ με το σκορ στο 2-2. Αμέσως, ο Ποντόλσκι πλησίασε τον διαιτητή με αρκετά επιθετικό ύφος και ξεστόμισε ορισμένα «γαλλικά», με συνέπεια ο ρέφερι να του δείξει χωρίς δεύτερη σκέψη, παρά το ότι επρόκειτο για τον διοργανωτή, την κόκκινη κάρτα.

Αυτό έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Ποντόλσκι, ο οποίος αφού πέρασε πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, πέταξε εξοργισμένος το μπουκάλι του με το νερό προς το μέρος του διαιτητή!



Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κατά μέτωπο επίθεση του Χάρι στην Καμίλα: Είναι κακιά και επικίνδυνη

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή

Survivor All Star: Με το αριστερό οι «Μαχητές», στον τάκο ο Κονδυλάτος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης