Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Τάισον

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Τάισον

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάισον βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον 34χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών

Taison
Σε μία αρκετά ποιοτική ενίσχυση φαίνεται πως προχωράει ο ΠΑΟΚ καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάισον και μάλιστα με συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο 34χρονος εξτρέμ είναι ο εκλεκτός του Ζοσέ Μπότο και του «Δικεφάλου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής καθώς έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός σταθμός της καριέρας του 34χρονου ακραίου επιθετικού, μετά τη Μέταλιστ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία. Τις δύο τελευταίες σεζόν, αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια και σκόραρε οκτώ γκολ με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ και όπως μεταδίδουν Βραζιλιάνικα ΜΜΕ το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τις τελευταίες ημέρες ο Τάισον δέχθηκε αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη, ωστόσο η παρουσία του Ζοσέ Μπότο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να συμφωνήσει προφορικά με τους «ασπρόμαυρους». Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την ομάδα του «Δικεφάλου».

Κλείσιμο
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που σε 299 συμμετοχές, 55 γκολ και 78 ασίστ, με τη φανέλα της Σαχτάρ έχει κατακτήσει συνολικά έξι πρωταθλήματα Ουκρανίας, πέντε κύπελλα Ουκρανίας, επίσης έχει στην κατοχή του ένα Copa Libertadores, ενώ το 2018 αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της σεζόν για την ομάδα του Ντόνετσκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιρτζίνια: Ο 6χρονος πυροβόλησε σκόπιμα τη δασκάλα του - Δείτε βίντεο

Hurriyet: Fake news σε προκλητικό πρωτοσέλιδο για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι


Σακίρα: Συντετριμμένη με βίντεο του 2021 που δείχνει τη νυν σύντροφo του Πικέ στο σπίτι τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης