Ίνγκασον: «Φώναζα σ’ όλο το ματς, πονάει ο λαιμός μου»

Ίνγκασον: «Φώναζα σ’ όλο το ματς, πονάει ο λαιμός μου»

Ο «Iceman» του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, βγήκε μπροστά στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και με την ηγετική εμφάνισή του απέδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του «Δικεφάλου»

Ingason
O Ίνγκι Ίνγκασον με μια συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια της Τούμπας «έφτιαξε» τους συμπαίκτες του πριν από την σέντρα του ντέρμπι με τον Άρη, όπου ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και αυτός που τελικά έκρινε με το γκολ που πέτυχε τον νικητή του clasico της Θεσσαλονίκης.

Ίνγκασον: "Χαρούμενοι για τη νίκη, το μυαλό μας στη Λαμία" - PAOK TV


Ο Ισλανδός στόπερ, σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV, μίλησε για τη νίκη επί του Άρη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «είναι φανταστικός ο τρόπος να ξεκινήσεις τη χρονιά, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο λαό του ΠΑΟΚ, καθώς ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι γι’ αυτούς». .

Κλείσιμο
Ο «Iceman» χαρακτήρισε εκπληκτική την απόδοση του «Δικεφάλου» στο πρώτο ημίχρονο – «η εμφάνισή μας ήταν φανταστική, μια από τις καλύτερες που είχαμε στη σεζόν, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σ’ ολόκληρο το παιχνίδι, όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο»- ενώ την καλύτερη ατάκα -ωστόσο- την κράτησε για το φινάλε, όταν ρωτήθηκε για το ρόλο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ, έχοντας το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του και δίνοντας διαρκώς οδηγίες στους συμπαίκτες του.

«Ο λαιμός υποφέρει λίγο αυτήν την στιγμή, εξαιτίας αυτού, αλλά πρέπει να προσπαθώ να κρατήσω τους συμπαίκτες μου σε εγρήγορση»!


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Θερίζει η γρίπη σε όλες τις ηλικίες - Αύξηση θανάτων και εισαγωγών από κορωνοϊό

Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, που απάντησε με προειδοποιητικές βολές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης