Αντρέι Καντσέλσκις: Η Ρωσία «αγόρασε» όλα τα ματς στο Μουντιάλ 2018

Αντρέι Καντσέλσκις: Η Ρωσία «αγόρασε» όλα τα ματς στο Μουντιάλ 2018

Ο παλαίμαχος Ρώσος ποδοσφαιριστής προκάλεσε σοκ με τα όσα δήλωσε για την εθνική ομάδα της χώρας του

kancelskis2
Λίγες ημέρες μετά το πέσιμο της αυλαίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, ο Αντρέι Καντσέλσκις, παλιά δόξα του ρωσικού ποδοσφαίρου έριξε πραγματικές βόμβες σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο που είχε φιλοξενηθεί τέσσερα χρόνια νωρίτερα στην πατρίδα του.

Ο 53χρονος, προπονητής πλέον, μιλώντας σε ρωσικό μέσο, όταν ρωτήθηκε για την σκληρή κριτική που είχε ασκήσει στο παρελθόν στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, πήρε φόρα και κατήγγειλε τους πάντες και τα πάντα, εμπλέκοντας ακόμη και τον Βασιλιά της Ισπανίας!

«Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του (με τον Τσερτσέσοβ). Απλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να είναι προπονητής στην εθνική γιατί στη δική μου λογική ένας πρώην τερματοφύλακας είναι προπονητής τερματοφυλάκων! Ίσως δουλεύει καλά σε συλλόγους, όχι όμως σε εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο άλλοτε άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Ρέιντζερς κι όταν ο δημιογράφος του υπενθύμισε πως ο Τεσρτσέσοφ οδήγησε τη Ρωσία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 και ίσως θα έπρεπε να αλλάξει άποψη υποστηρίζοντας τον Τσερτσέσοβ, απασφάλισε κι άρχισαν οι εκρήξεις:

Kanchelskis1


«Για ποιο λόγο να αλλάξω άποψη; Επειδή αγοράσαμε τα πάντα το 2018; Όλα τα παιχνίδια ήταν αγορασμένα! Δεν το ξέρετε; Παίξαμε εντός έδρας και όπως το 2002 είχαν... σφάξει τις ομάδες που έπαιζαν με την Κορέα, το ίδιο έγινε με εμάς. Η δουλειά του Τσερτσέσοβ φάνηκε στο επόμενο ευρωπαϊκό όπου αποτύχαμε.

Με μια σοβαρή ομάδα παίξαμε, την Ουρουγουάη και μας κέρδισαν με 3-0 στο τελευταίο ματς του ομίλου! Ο αγώνας με την Ισπανία στους 16 ήταν πολύ παράξενο ματς γιατί οι αντίπαλοι μας έπαιξαν ακατανόητα. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι Ισπανοί άλλαξαν προπονητή μια ημέρα πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ κι έβαλαν στη θέση του Λοπετέγκι τον Ιέρο που δούλευε στην Ομοσπονδία; Κάποια στιγμή θα βγουν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες και θα δείτε πόσο δίκιο έχω».

Κι όταν ο δημοσιογράφος επέμενε λέγοντας πως «ποδοσφαιριστές όπως ο Ινιέστα και ο Ράμος δεν μπορεί να έχουν δεχθείο να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο», ο Καντσέλσκις συνέχισε απτόητος:

«Εσείς τι θα κάνατε αν ο Βασιλιάς της χώρας σας έκανε ξεκάθαρη υπόδειξη; Μπορεί να με πιστέψετε μπορεί και όχι. Σας λέω όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες από ανθρώπους, ακόμη κι απο ποδοσφαιριστές. Κι αργά ή γρήγορα θα ομολογήσουν και θα μιλήσουν για όλα όσα έγιναν.»

Κλείσιμο
Kanchelskis2



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Θερίζει η γρίπη σε όλες τις ηλικίες - Αύξηση θανάτων και εισαγωγών από κορωνοϊό

Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, που απάντησε με προειδοποιητικές βολές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης