Ρονάλντο για τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ: «Το όραμα της με εμπνέει»

Ρονάλντο για τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ: «Το όραμα της με εμπνέει»

Ο 37χρονος επιθετικός υπέγραψε μέχρι το 2025 και αναμένεται να εισπράξει συνολικά 500 εκατομμύρια ευρώ

Collage_Maker-31-Dec-2022-03_07-AM
Η Αλ Νασρ πυροδότησε την «βόμβα» με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σταρ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέα κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.

Ο 37χρονος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο υπογράφοντας συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ενώ το ποσό που μπορεί να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό τόσο από την αγωνιστική του αμοιβή, όσο και από τα προσδοκόμενα εμπορικά έσοδα μπορεί να φτάσει συνολικά τα 500 εκατομμύρια ευρώ.



Κλείσιμο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πρώτη δήλωσή του ως παίκτης της Αλ Νασρ, μιλώντας για το όραμα του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτή η νέα πρόκληση σε αυτό το νέο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Το όραμα με το οποίο λειτουργεί η Αλ Νασρ με εμπνέει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει περισσότερες επιτυχίες», ανέφερε ο Πορτογάλος σταρ.

«Γράφτηκε ιστορία. Είναι μια μεταγραφή που όχι μόνο θα εμπνεύσει τον σύλλογό μας να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά θα εμπνεύσει το πρωτάθλημα, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια να γίνουν ακόμα καλύτεροι» τόνισε στην ανακοίνωσή της η Αλ Νασρ.



Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη όπου βρισκόταν και υπέγραψε στην ισπανική πρωτεύουσα το συμβόλαιό του. Το ταξίδι στο Ριάντ αναμένεται την Κυριακή ή τη Δευτέρα, ώστε να αρχίσει το νέο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του, ενώ αναμένεται να παίξει τεράστιο ρόλο και στην προσπάθεια της Σαουδικής Αραβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.







Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μειώθηκε κατά 1.098.308 ο πληθυσμός της Ελλάδας - Δείτε τα στοιχεία της απογραφής

Καταδίωξη στο Μαρούσι - Μια σύλληψη, αναζητούνται δύο άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης