Ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 τον Ρούμπλεφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Άμπου Ντάμπι

Ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 τον Ρούμπλεφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Άμπου Ντάμπι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2) του Αντρέι Ρούμπλεφ και κατέκτησε το Mubadala Tennis World Championship που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι

Tsitsipas
Τη ρεβανς για την ήττα του στον όμιλο των ATP Finals στο Τορίνο (που του κόστισε την πρόκριση στα ημιτελικά) πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι.



Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά τον τελικό κατακτώντας τα πρώτα 4 games και έκανε δικό του το πρώτο σετ σε λίγο περισσότερο από μισή ώρα.

Κλείσιμο

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα από τις επιστροφές του Ρούμπλεφ, που βρήκε εύκολους πόντους από το σερβίς του και έφτασε στο game με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά στο 3ο σετ , κάνοντας break επιστρέφοντας μάλιστα από το 15/40, κάνοντας το 1-0. Έκανε το 2-0 στο σερβίς του και με νέο break έφτασε στο 3-0, κάνοντας στη συνέχεια εύκολα το 4-0.

Ο Ρούμπλεφ μείωσε στο 5ο game (4-1) όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να αλλάξει τις ισορροπίες, επιτρέποντας στον Τσιτσιπά να πανηγυρίσει στη δεύτερη συμμετοχή του στο τουρνουά, τον τίτλο για πρώτη φορά.

Νωρίτερα ο Κάσπερ Ρούουντ επικράτησε με 6-1, 6-4 Κάρλος Αλκαράθ σε 68 λεπτά στον «μικρό τελικό», και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ειδήσεις σήμερα

Μαρούσι: Ο πατέρας της 23χρονης αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πριν την άγρια δολοφονία από την 17χρονη

Κατάρ-gate: Το κόλπο με την ΜΚΟ και ο ρόλος Παντζέρι, Καϊλή και Τζόρτζι

Market Pass: «Μποναμάς» Μητσοτάκη και μηνιαίο όφελος 120 ευρώ για 4μελή οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης