Η Μπάγερν θέλει να αποκτήσει τον Μαροκινό τερματοφύλακα Μπόνο

Η Μπάγερν θέλει να αποκτήσει τον Μαροκινό τερματοφύλακα Μπόνο

Ο τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ αναγκάζει τη Μπάγερν να βγει στην αγορά για τερματοφύλακα κι ο Γιασίν Μπόνο είναι η πρώτη επιλογή

26570418
Ο Μάνουελ Νόιερ επέλεξε να πνίξει τον καημό του για τον αποκλεισμό της Γερμανίας στο Μουντιάλ από τη φάση των ομίλων κάνοντας σκι και κατάφερε να σπάσει το πόδι του χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Μια εξέλιξη αναπάντεχη για τη Μπάγερν Μονάχου καθώς από του πουθενά οι πρωταθλητές Γερμανίας βρέθηκαν στην ανάγκη αναζήτησης βασικού τερματοφύλακα.

Κι η επιλογή του προέδρου των Βαυαρών, Όλιβερ Καν, που ξέρει όσο λίγοι τα μυστικά της θέσης είναι ο Γιασίν Μπόνο της Σεβίλλης.

Ο Μαροκινός κίπερ έκανε θραύση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό και το απόγευμα του Σαββάτου θα διεκδικήσει την 3η θέση κόντρα στην Κροατία.

Κλείσιμο
Ο Μπόνο είναι σε εξαιρετική ηλικία (31), έχει πλέον μεγάλη εμπειρία καθώς εδώ και τρία χρόνια είναι βασικός τερματοφύλακας της Σεβίλλης και λογικά φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύθηκε η περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Qatargate: Η Ευρωβουλή «παγώνει» όλες τις ρυθμίσεις για το Κατάρ - Σχέδιο 10 σημείων κατά της διαφθοράς

Κόρινθος: Το χρονικό της ομαδικής απόπειρας βιασμού μαθήτριας: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, μετά ήλθαν και οι υπόλοιποι...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης