Αντετοκούνμπο: Τα... όργια των 4 τελευταίων ματς φωνάζουν MVP

Αντετοκούνμπο: Τα... όργια των 4 τελευταίων ματς φωνάζουν MVP

Ο Γιάννης θέλει να πάρει το τρίτο MVP της καριέρας του και το δείχνει στα 4 τελευταία ματς των Μπακς

s2-basket
Ούτε οι Μάβερικς βρήκαν τρόπο να περιορίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς επικράτησαν των Μάβερικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κυριαρχεί αντί του Λούκα Ντόντσιτς με 30άρα και triple double. Ο σταρ των Μπακς τελείωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, με 11/17 δίποντα και 8/10 βολές σε 30 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, σε άλλη μια απολαυστική παράσταση φέτος μπροστά στο κοινό του Μιλγουόκι.

Ο Greek Freak έδωσε άλλο ένα show και το Gazzetta στέκεται στα πεπραγμένα του στα τέσσερα τελευταία ματς που φανερώνουν την... τρέλα του για να πάρει στα χέρια του στο τέλος το τρίτο MVP της καριέρας του.

Όργια στα 4 τελευταία ματς



Ο Γιάννης έχει πατήσει... γκάζι στα τέσσερα τελευταία ματς και δεν θέλει να αφήσει κάποιον να του πάρει το MVP, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ήταν πρώτος πριν την μεταξύ τους μάχη στα MVP Ladder του ΝΒΑ. Όμως ο Giannis είναι αποφασισμένος να γίνει και πάλι ο απόλυτος κυρίαρχος, παίρνοντας το βραβείο.

Ο Αντετοκούνμπο είναι απίθανος στα τέσσερα τελευταία ματς και δεν έχει βρει αντίδοτο καμιά ομάδα για να τον περιορίσει, να τον βγάλει από την ευκολία του. Κόντρα στους Μπλέιζερς είχε 37 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 66.7% στο παρκέ. Απέναντι στους Μπουλς είχε 36 με 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά και 55.6% εντός παιδιάς. Κόντρα στους Καβς είχε 38 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ με 65%. Τέλος απέναντι στο Ντάλας μέτρησε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 57.9%. Θα τον σταματήσει κάποιος; Μοιάζει αδύνατο αυτή την περίοδο.

Kυρίαρχος στις σημαντικότερες κατηγορίες

Ο Γιάννης είναι ξεχωριστός, ένας παίκτης-ορχήστρα πάνω στο παρκέ. Κάνει τα πάντα και οδηγεί τους Μπακς σε μεγάλες νίκες, δείχνοντας την ποιότητα του και την ηγετική του ικανότητα. Ο Έλληνας σταρ είναι τέταρτος σκόρερ στη λίγκα με 31 πόντους μέσο όρο και πέμπτος ριμπάουντερ με 11.4 ανά παιχνίδι. Επίσης είναι έκτος στο ranking με 28.4, συνεισφέροντας σε πολλούς τομείς στην ομάδα του.

Έχει 5.5 ασίστ και βρίσκεται στην 25η θέση της λίστας, ενώ βοηθά πολύ στην άμυνα με 1.1 μπλοκ και 0.9 κλεψίματα ανά ματς. Φυσικά αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ελάχιστοι από τις βοήθειες που δίνει ο Γιάννης στην άμυνα των Μπακς. Τους καθοδηγεί μαζί με τον Λόπεζ και αποτελεί... εφιάλτη για κάθε αντίπαλο που θα πάει να επιτεθεί προς το καλάθι των Μπακς.

Η συνέπεια του και η θέση των Μπακς θα παίξουν ρόλο

Giannis Antetokounmpo 30 Points vs. Mavs | 11.27.22
Κλείσιμο


Έχουμε δρόμο ακόμα για το τέλος της regular season, όπως και για το βραβείο του MVP. Έχουν ξεχωρίσει ορισμένοι σαν τον Ντόντσιτς, τον Τέιτουμ και τον Γιάννη, αλλά είναι νωρίς για προβλέψεις. Όμως ο Γιάννης έχει στα... χέρια του το... όπλο των Μπακς σε σχέση με τον Σλοβένο. Το Μιλγουόκι πολύ δύσκολα δεν θα είναι στην πρώτη τριάδα της Ανατολής με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Από την άλλη το Ντάλας θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του για να μπει στην 4άδα της Δύσης.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η σταθερότητα του Γιάννη. Πάντα ο Γιάννης είναι εκεί με φοβερές εμφανίσεις. Δεν έχει αστάθεια στην απόδοση του. Παίζει πάντα σαν σταρ, σαν ηγέτης, σαν πρωταθλητής, σαν MVP.

Σε 16 αναμετρήσεις φέτος ο Αντετοκούνμπο έχει βάλει σε δύο περιπτώσεις 40άρα και σε επτά έχει 30+. Δεν τον σταματά κανείς, δεν μπορεί να τον μαρκάρουν. Αδυνατούν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο. Η σταθερότητα του σε 30άρες, θα αποτελέσουν άλλο ένα asset στον δρόμο για το τρίτο του MVP.

Giannis Antetokounmpo 43 POINTS vs Nets! ● Full Highlights ● 26.10.22 ● 1080P 60 FPS


Aμοιβαίος σεβασμός με Ντόντσιτς

Οι μεγάλοι παίκτες ξέρουν να αναγνωρίζουν το σπουδαίο, το ξεχωριστό. Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Ντόντσιτς είναι σπουδαίοι παίκτες. Μετά το τέλος του ματς έβγαλαν το... καπέλο ο ένας στον άλλο, δείχνοντας πόσο εκτιμούν το παιχνίδι του αντιπάλου τους.

«Το να λέω πως απολαμβάνω να παίζω μαζί του είναι δύσκολο, γιατί θέλω να κερδίζω (γέλια). Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζει, δεν είναι διασκεδαστικό όμως όταν πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Δουλεύει σκληρά και γίνεται όλο και καλύτερος», ανέφερε ο ηγέτης του Ντάλας.

Από την πλευρά του ο Γιάννης είπε: «Είναι σπουδαίο αυτό που είπε και το εκτιμώ. Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ακούς τέτοια λόγια από εκείνους, είναι πολύ όμορφο. Είναι ωραίο να σε εκτιμούν. Λατρεύω να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες. Ο Λούκα είναι απίστευτος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει στη ζωή μου και είναι απίθανα τα πράγματα που μπορεί να κάνει».

@Photo credits: twitter/ bucks
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πάμε για Μάρτιο; - Οι «εκ-λογικοί» υπολογισμοί Μητσοτάκη

Ισχυρή κακοκαιρία προ των πυλών - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

HumanRights360: Πώς €210.000 πήγαν στην τσέπη του ιδρυτή της ΜΚΟ, αντί για τους πρόσφυγες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης