Η λίστα του transfermarkt για την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μέσα και Ολυμπιακό!

Η λίστα του transfermarkt για την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μέσα και Ολυμπιακό!

Το transfermarkt  έχει ανεβάσει στη σελίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο λίστα με τις ομάδες που ακούγονται για τον επόμενο σταθμό του Πορτογάλου και μέσα σε αυτή είναι και ο Ολυμπιακός

26380551
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ως φήμη αλλά και ως... απόδοση σε στοιχηματικές το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ολυμπιακό. 

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι και στη λίστα του transfermarkt  με τις ομάδες που "διεκδικούν" τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Η κορυφαία ιστοσελίδα για τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο, η οποία "φτιάχνει" και "διαλύει" καριέρες έχει στο κεφάλαιο Κριστιάνο Ρονάλντο τη λίστα με τις ομάδες που ακούγονται για το μέλλον του Πορτογάλου. 

tra


Η λίστα βασίζεται σε φήμες που έχει αναπτυχθεί σε διάφορές χώρες και ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε αυτή αλλά με πτωτική τάση πλέον.

Στην ίδια λίστα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Νιούκαστλ, η Αλ Χιλάλ, η Αλ Νασρ, η Ίντερ Μαϊάμι και η Νάπολι. 

Μετά από το διαζύγιο του Κριστιάνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως υποψήφια φάνταζε και η Τσέλσι αλλά έχει ... πέσει η απόδοση της. Ο Πορτογάλος συμμετέχει στο Μουντιάλ και λογικά θα αποφασίσει μετά από αυτό για το μέλλον του. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης