Μιλγουόκι Μπακς: Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κράουντερ

Μιλγουόκι Μπακς: Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κράουντερ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τζάε Κράουντερ έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς

kraounter
Ο δυναμικός φόργουορντ είχε αποτελέσει τον «κρυπτονίτη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη «φούσκα» του Ορλάντο πριν από δύο χρόνια. Λέτε να τους δούμε συμπαίκτες στο Μιλγουόκι;

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ανέφερε ο Τζέικ Φίσερ του Yahoo Sports στο podcast «Golden Blue Eyes» o Τζάε Κράουντερ όχι μόνο έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των Μπακς αλλά φαίνεται πώς οδηγούν και την κούρσα προκειμένου να τον εν τάξουν στο ρόστερ τους.

Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα εμπλακούν τρεις ομάδες στο trade ή αν θα προχωρήσει μόνο μεταξύ των Σανς και των Μπακς, καθώς η ομάδα του Φοίνιξ έχει κυκλώσει το όνομα του Γκρέισον Άλεν. Μετά και τον τραυματισμό του Κάμερον Τζόνσον, οι Σανς θέλουν έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Κράουντερ είναι ανενεργός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς της φετινής σεζόν ενώ συνολικά σε 127 ματς με τους Σανς (2020-2022) μέτρησε κατά μέσο όρο 9.7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»


Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης