Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στη Φενέρ των Ιτούδη-Καλάθη

Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στη Φενέρ των Ιτούδη-Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (19:45) από τη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό

s1-panathinaikos
Δύο παλιούς γνώριμους που έχουν προσφέρει πολλά από διαφορετικά πόστα θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός. Οι... πράσινοι δοκιμάζονται στην Τουρκία (19:45), αφού κοντράρονται με την Φενερμπαχτσέ των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη.

To... τριφύλλι βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 2-5, ενώ η ομάδα του Ιτούδη φιγουράρει στην κορυφή με 6 νίκες μόλις μια ήττα. Oι Τούρκοι είναι η 4η επίθεση της διοργάνωσης με 83.4 πόντους ανά ματς, ενώ τέταρτος στα ριμπάουντ είναι ο Παναθηναϊκός με 35 κατά μέσο όρο. Πρώτος σκόρερ της Φενέρ ο Μότλεϊ με 15.9 πόντους μέσο όρο, ενώ 14.9 έχει ο Γουίλιαμς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως οι παίκτες του έχουν κάνει προπονήσεις όλοι μαζί και τα επόμενα ματς θα δώσουν κάποιες απαντήσεις, ενώ από την πλευρά του ο Λι νιώθει ότι ο Παναθηναϊκός κινείται στη σωστή κατεύθυνση και έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Ο Ιτούδης είπε πως o Παναθηναϊκός χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει playoffs και ο Μπέικον... αλλάζει την ομάδα, ενώ ο Μαχμούτογλου πρόσθεσε πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ποιότητα σε κάθε θέση.

Αποτελέσματα - 8η αγωνιστική
17/11
Κλείσιμο
Εφές - Μπαρτσελόνα 96-86
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 70-67
Βίρτους - Βαλένθια 89-59
Μπάγερν - Ολυμπιακός 71-82
Ρεάλ - Άλμπα 90-72
18/11
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός
Ζάλγκιρις - Αρμάνι
Μονακό - Μπασκόνια
Παρτίζαν - Μακάμπι
Βαλένθια - Μονακό

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης