Ράντονιτς για το Φενέρ-Παναθηναϊκός: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ράντονιτς για το Φενέρ-Παναθηναϊκός: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη όπου αύριο θα παίξει κόντρα στη Φενέρ

5734125
Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί σήμερα το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε (18/11, 19.45).

Λίγο πριν την αναχώρηση ο προπονητής της ομάδας Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην πρώτη θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη με έναν πόντο. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλά "όπλα"».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιες αδυναμίες της τουρκικής ομάδας, τόνισε: «Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Σκεφτόμαστε εμάς. Κάναμε κάποιες προπονήσεις στις οποίες δεν ήμασταν όλοι μαζί. Ελπίζω πως θα πάμε εκεί έτοιμοι να δώσουμε το μάξιμουμ, που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όπως είπα, παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, που έχει εξαιρετική φόρμα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για αυτό. Έχω μιλήσει πολύ τους τελευταίους δυο - τρεις μήνες για την προετοιμασία και όσα έγιναν στα πρώτα παιχνίδια. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις, σίγουρα. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δούμε».

Τέλος, όσο για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βελτίωση που έδειξαν οι «πράσινοι» κόντρα στην Μπασκόνια είπε: «Ναι, όπως είπα μετά το ματς ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ειδικά στην επίθεση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, βάλαμε 60 πόντους. Ήταν ένα καλό ματς, αλλά θα δούμε. Έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι και θα το αναλύσουμε».

Από μέρους του ο Πάρις Λι δήλωσε: «Πρέπει να κοιτάμε μία μέρα τη φορά. Είχαμε μια καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις αδυναμίες που έχει η τουρκική ομάδα και πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι» είπε: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα τι μπορούμε να κάνουμε, ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να χτίσουμε σε αυτή την εμφάνιση, να εμπιστευόμαστε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον και να βελτιωνόμαστε».

Τέλος, αναφορικά με την ετοιμότητα του «τριφυλλιού» σημείωσε: «Νιώθω πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Πήραμε τον Ντουέιν Μπέικον και επέστρεψε ο Νέιτ Ουόλτερς, που βρίσκει τον ρυθμό του. Οι δυο τους είναι πολύ σημαντικά κομμάτια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο Νέιτ οργανώνει τα πράγματα, ο Ντουέιν σκοράρει και κατευθυνόμαστε στο σωστό δρόμο, σίγουρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης