Champions League: Η Φραπάρ έδωσε τρία πέναλτι σε ένα ημίχρονο αλλά δεν έσπασε το ρεκόρ
Η Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που αρχίζει σε λίγες ημέρες στο Κατάρ
Το όνομα της είναι Στεφανί Φραπάρ και είναι ίσως η καλύτερη γυναίκα διαιτητής ποδοσφαίρου στον κόσμο.
Η 38χρονη από τη Γαλλία που έγινε το 2020 η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα Champions League ανδρών σε λίγες ημέρες θα διευθύνει αγώνες και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co26n7kyvatd)
Πριν από το Κατάρ ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ να σφυρίξει τον αγώνα της Ρεάλ με τη Σέλτικ. Η Φραπάρ έως το 33' του αγώνα καταλόγισε τρία πέναλτι. Τα δύο για τη Ρεάλ, τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ οι Μόντριτς (6'), Ροντρίγκο (21') και ένα στη Σέλτικ το οποίο απέκρουσε ο Κουρτουά (εκτέλεσε ο Γιουράνοβιτς).
Τα τρία πέναλτι σε ένα ημίχρονο δεν είναι ρεκόρ! Στις 14/9/2021 ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ είχε καταλογίσει 4 πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Σεβίλλης με τη Σάλτσμπουργκ.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.