Καρίμ Μπενζεμά: Από το γκέτο της Λιόν στο Όσκαρ της μπάλας

Καρίμ Μπενζεμά: Από το γκέτο της Λιόν στο Όσκαρ της μπάλας

Παιδί Αλγερινών μεταναστών, είδε την καριέρα του να καταστρέφεται στα μέσα της περασμένης δεκαετίας - Δεν κατάφερε απλώς να επιβιώσει, αλλά και να κερδίσει, στα 34, τη Χρυσή Μπάλα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
benzema_thema_xr
Στο καθημερινό σερφάρισμα που κάνουμε όλοι στο Διαδίκτυο είναι σχεδόν σίγουρο πως το βλέμμα σας θα έχει πέσει σε ένα απ’ αυτά τα άρθρα με τίτλο «δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του ...» και τα οποία αφορούν κάποιον διάσημο. Δελεαστικός τίτλος για να δώσεις το κλικ, αν και πολλές φορές δεν συνάδει με το περιεχόμενό του. Στην περίπτωσή μας, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί ό,τι τίτλο και αν βάλει κανείς σε κείμενο που αφορά τη ζωή και τα κατορθώματα του Καρίμ Μπενζεμά είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για τον νέο κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

«Δείτε πώς το ντροπαλό παιδί μεταναστών από την Αλγερία, που μεγάλωσε σε μια κακόφημη συνοικία της Λιόν και ποτέ δεν απαρνήθηκε τις ρίζες του και τις κακές του παρέες, εξελίχθηκε σε έναν σκόρερ ολκής υλοποιώντας τα πιο τρελά παιδικά του όνειρα».
benzema_thema_in__2_
Ο Καρίμ Μπενζεμά επιβεβαίωσε αυτό που ήταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό, κερδίζοντας την πρώτη του Χρυσή Μπάλα, σε ένα γκαλά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο «Théâtre du Châtelet», στο Παρίσι

Μια τρελή, τρελή πορεία

Το παραπάνω θα μπορούσε να είναι το εισαγωγικό σημείωμα στο κείμενο με το lifestory του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, του ανθρώπου που έζησε για πολλά χρόνια στη σκιά των galacticos της Ρεάλ Μαδρίτης, είδε την καριέρα του και τη ζωή του να κινδυνεύουν να καταστραφούν στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όμως για ακόμη μία φορά όχι απλώς κατάφερε να επιβιώσει, αλλά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στα 34 του χρόνια, πήρε στα χέρια του την πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, δηλαδή το απόλυτο ατομικό βραβείο για έναν ποδοσφαιριστή.

Ο αθλητισμός -και δη το ποδόσφαιρο- είναι γεμάτος από ιστορίες φτωχών παιδιών που κόντρα στα προγνωστικά και τα προβλήματα κατάφεραν να εξελιχθούν σε αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς. Και αυτές οι ιστορίες αφορούν κυρίως ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική ή την Αφρική.

Για τον Καρίμ Μπενζεμά, όπως νωρίτερα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον οποίο έχει κοινή καταγωγή από την Αλγερία, ο βαθμός δυσκολίας σε αυτήν την πορεία προς τη δόξα ήταν ακόμη μεγαλύτερος, καθώς αυτός και η πολυμελής οικογένειά του (9 αδέλφια συνολικά) πάλευαν καθημερινά με την προκατάληψη που υπήρχε -και υπάρχει- για τους μετανάστες από τις πρώην γαλλικές αποικίες.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονιά του Τερεγιόν, στο προάστιο Μπρον της Λιόν. Αν βάλετε σε μια μηχανή αναζήτησης την περιοχή, τα κορυφαία αποτελέσματα που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας θα ξεκινούν με εκφράσεις του στυλ «κακόφημη», «σκληρή» κ.ο.κ.

Για τον Καρίμ ήταν ευλογία το γεγονός ότι απέναντι ακριβώς από το σπίτι του ήταν το γήπεδο της Σπόρτινγκ Κλαμπ Μπρον Τερεγιόν Περλ. Το ίδιο και για τους γονείς του που δεν μπορούσαν να του απαγορέψουν να κάνει παρέα με τα παιδιά της γειτονιάς, αλλά έβλεπαν με ανακούφιση τον κανακάρη τους, αντί να γυρνά στους δρόμους μαζί τους, να ξημεροβραδιάζεται με μια μπάλα στο γήπεδο. Στα 8 του χρόνια η ομάδα του αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Ολιμπίκ Λιόν, με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ της και τον Μπενζεμά να έχει πετύχει και τα δύο γκολ. Λίγους μήνες αργότερα, οι ακαδημίες της μεγάλης ομάδας της πόλης τον είχαν εντάξει στο δυναμικό τους, αλλά σχεδόν κανείς δεν πίστευε τότε ότι έβλεπε μπροστά του έναν μελλοντικό νικητή της Χρυσής Μπάλας.

 Δείτε το βίντεο: Ο Καρίμ Μπενζεμά κερδίζει τη Χρυσή Μπάλα
Karim Benzema Wins The Ballon d’Or 2022
Κλείσιμο


Οταν πήγε στη Λιόν ήταν ένα στρουμπουλό και πολύ ήσυχο παιδί το οποίο δεν ξεχώριζε για την τρομερή τεχνική ή την ταχύτητά του. Ο «Κοκό», όπως τον φώναζαν από την πρώτη στιγμή, είχε όμως ένα απίστευτο χάρισμα: τελείωνε όλες τις φάσεις με έναν μοναδικό και απόλυτα ήρεμο τρόπο. Και όσο περνούσε ο καιρός, μπορεί να έχανε τα παραπανίσια κιλά, αλλά παρέμενε το ίδιο ντροπαλός, ενώ τελειοποιούσε το φονικό του τελείωμα.

«Στα 14 ο Καρίμ ήταν ένας νορμάλ παίκτης. Οχι κάτι το ιδιαίτερο. Ηταν όμως ένας φονιάς μέσα στην περιοχή κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να σ’ το διδάξει κανείς. Εκείνη την εποχή όμως ήταν πολύ αδύναμος κι αυτό τον κρατούσε πίσω», είχε αποκαλύψει ο κολλητός του στις ακαδημίες της Λιόν Αντονί Μουνιέ, ο οποίος από το 2017 έχει έρθει στη χώρα μας (Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Απόλλων) και τώρα αγωνίζεται στην Καλλιθέα.
Οι δύο τους παραμένουν φίλοι και πέρυσι, μάλιστα, είχαν κάνει κοινές διακοπές στη Μύκονο.

Οι άνθρωποι της Λιόν αντιλήφθηκαν ότι ο περίγυρος του Μπενζεμά στο Μπρον δεν ήταν ο ιδανικός κι έτσι έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ήταν από την πόλη, αλλά έμενε εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας. Στα 15 του είδε την πρώτη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, αλλά ξεπερνώντας γρήγορα το σοκ άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια αλλαγής και το επόμενο καλοκαίρι μετά τις διακοπές εμφανίστηκε ένα... τέρας. «Ολοι περιμέναμε τις διακοπές για να ξεκουραστούμε, αλλά όταν βρεθήκαμε στο προπονητικό κέντρο για την έναρξη της προετοιμασίας είδαν έναν άλλο Καρίμ. Είχε δουλέψει όλο το καλοκαίρι, είχε αποκτήσει όγκο, ήταν μια πραγματική μηχανή», θυμάται ο Μουνιέ.

Ο Μπενζεμά είχε ξοδέψει όλο το καλοκαίρι στο γυμναστήριο κάνοντας μποξ και ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και πλέον ήταν... άνδρας. Βρέθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας κατακτώντας με την Κ17 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και γρήγορα βρέθηκε στην πρώτη ομάδα της Λιόν κάνοντας το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2005.
benzema_thema_in__3_

Οι φήμες

Στις 15 Απριλίου 2008, η Λιόν υποδέχθηκε τη Μετς στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Ο 20χρονος Μπενζεμά είχε ήδη προκαλέσει θόρυβο στη διάρκεια της χρονιάς με τα κατορθώματά του και τον προηγούμενο μήνα (Μάρτιος 2008) οι άνθρωποι της Λιόν τον πήραν σχεδόν σηκωτό από τη φυσούνα όπου ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον του είχε στήσει... καρτέρι για να τον πείσει να μεταγραφεί στη Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν αποκλείσει δύσκολα τους «Λιονέ» και ο Μπενζεμά είχε κάνει κλικ στον Σκωτσέζο.

Το ίδιο, όμως, ίσχυε και για τον τότε τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα -και νυν της Μάντσεστερ Σίτι- Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος βρέθηκε στο «Ζερλάν για το ματς με τη Μετς και στο 39’ είδε τον Μπενζεμά με ένα μαγικό άγγιγμα να αδειάζει δύο αμυντικούς και με άψογο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Θεωρητικά οι Μπλαουγκράνα τα είχαν βρει σε όλα με τη Λιόν (30 εκατ. ευρώ), αλλά ο αστικός μύθος θέλει τους Καταλανούς να κάνουν πίσω όταν ερευνώντας λίγο τη ζωή του ενημερώθηκαν ότι ο Μπενζεμά περιτριγυρίζεται από περίεργους τύπους με τους οποίους έχει μεγαλώσει στο Μπρον.
Αλήθεια ή ψέματα, οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα το ξέρουν, με τον Μπενζεμά να παραμένει στη Λιόν, όχι όμως για πολύ. Την επόμενη χρονιά έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και παρόλο που ο Φέργκιουσον τον επισκέφθηκε εκ νέου για να τον πείσει να μετακομίσει στη Γαλλία, αυτός είχε το μυαλό του αλλού.

«Ο Φέργκιουσον είχε πάει στο σπίτι του, αλλά ο Καρίμ είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του: να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί εκεί αγωνιζόταν το είδωλό του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρονάλντο», εξομολογήθηκε ο παλιόφιλος του Μουνιέ κι έτσι όταν πέρασε το κατώφλι του πατρικού του ο Φλορεντίνο Πέρεθ, οι δικοί του άνθρωποι ήξεραν τι θα επακολουθούσε.

Ο πανίσχυρος πρόεδρος της Ρεάλ δεν φοβήθηκε να πάει στο κακόφημο Μπρον και να βρεθεί στην εργατική κατοικία που φιλοξενούσε τη φαμίλια του, δείχνοντας πόσο πολύ τον ήθελε και εντέλει, κρίνοντας ότι άξιζε το ρίσκο, τον απέκτησε αντί 35 εκατ. ευρώ. Πόσο αστείο για τα σημερινά δεδομένα, αλλά τα οικονομικά δεδομένα πριν από 13 χρόνια ήταν πολύ διαφορετικά.

Τότε ήταν η εποχή των galacticos No2 (αν θεωρήσουμε Νο1 την ομάδα των Ζιντάν, Ρονάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος, Λουίς Φίγκο, Ραούλ) με τον Πέρεθ να ανακοινώνει μέσα σε μία εβδομάδα την απόκτηση των Κριστιάνο Ρονάλντο (από τη Γιουνάιτεντ), Κακά (από τη Μίλαν) και Μπενζεμά.
benzema_thema_in__4_

Η καθιέρωση

Τα άλλα δύο ονόματα επισκίασαν τη δική του μεταγραφή, ωστόσο σήμερα αποδεικνύεται ότι ο Μπενζεμά ήταν μία από τις πιο value for money μεταγραφές που έκανε ο Πέρεθ. Κι όσο κι αν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δικαιώθηκαν για την επιλογή τους να αποφύγουν τους μπελάδες με τα εξωαγωνιστικά ζητήματα (τα οποία απέκτησαν μεγαλύτερη δημοσιότητα από τη στιγμή που πήγε στη Μαδρίτη), από αγωνιστικής πλευράς προφανώς και θα το έχουν μετανιώσει.

Ο πρώτος καιρός στη Μαδρίτη δεν ήταν εύκολος. Είχε δυσκολίες με τη γλώσσα, είχε δυσκολίες με τον τρόπο παιχνιδιού, είχε δυσκολίες γενικά και έχοντας μπροστά του τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρέθηκε μόλις 14 φορές στην αρχική ενδεκάδα και πέτυχε 9 γκολ (στα 33 ματς που αγωνίστηκε).

Στη Μαδρίτη η πλειονόητα του κόσμου αμφέβαλλε για το αν ο νεαρός Γαλλοαλγερινός μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, με τον Μπενζεμά να μένει εκτός εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής (2010).

Ο τότε προπονητής της Γαλλίας Ραϊμόν Ντομενέκ, εξηγώντας την απόφασή του, είχε ρίξει το φταίξιμο στον μάνατζέρ του Καρίμ Τζαζιρί (θα αναφερθούμε παρακάτω) και στον ίδιο τον Μπενζεμά. «Ο Ρονάλντο ξέρει τι μπορεί να πετύχει με το ταλέντο του. Ο Καρίμ; Οχι! Αν ο Μπενζεμά είχε το 10% της περηφάνιας του Ρονάλντο θα μπορούσε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα», ήταν τα λόγια του. Ο Ντομενέκ δικαιώθηκε 12 χρόνια αργότερα, αν και πέρσι σε τηλεοπτική του εμφάνιση είχε αποκαλύψει ότι βρέθηκε τυχαία μαζί του στο Ντουμπάι και όπως είχε τονίσει: «Ηταν ένας άλλος άνθρωπος. Προσιτός, χαρούμενος και απελευθερωμένος». Επιστρέφοντας στο παρελθόν, ο σκληραγωγημένος στο γκέτο του Μπρον Καρίμ δεν μάσησε από την αμφισβήτηση στη Μαδρίτη και έχοντας προσαρμοστεί πλέον στα νέα δεδομένα παρέμεινε αθόρυβος, αλλά άρχισε να γίνεται εξαιρετικά πολύτιμος για την ομάδα.

Ο Κριστιάνο είχε όλους τους προβολείς πάνω του -και λίγο αργότερα ο Γκάρεθ Μπέιλ-, αλλά ο Μπενζεμά προσαρμόστηκε άψογα στον δεύτερο ή και τρίτο πρωταγωνιστικό ρόλο και το απολάμβανε. Μπορεί ο κόσμος να συνέχιζε να τον αντιμετωπίζει με δυσπιστία, όμως χρόνο με τον χρόνο ο Καρίμ γινόταν ολοένα καλύτερος. Και όταν το 2018 ο Ρονάλντο αποχώρησε για τη Μαδρίτη η φανέλα με το Νο 9 είχε πλέον και τον μανδύα του νέου ηγέτη των Μερένχες. Και όχι μόνο άντεξε αυτό το νέο και βαρύ φορτίο, αλλά πλέον είναι ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της Ρεάλ (πίσω από τον Κριστιάνο, μπροστά όμως από τον Ραούλ!), ο πρώτος σε ασίστ και απέχει μόλις 2 τίτλους για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μαρσέλο (ο Βραζιλιάνος νυν άσος του Ολυμπιακού έχει πάρει 25 τρόπαια με τη Ρεάλ).
benzema_thema_in__1_
Ο «Κοκό», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του από την πρώτη στιγμή, είχε ένα απίστευτο χάρισμα: τελείωνε όλες τις φάσεις με έναν μοναδικό και απόλυτα ήρεμο τρόπο. Και όσο περνούσε ο καιρός, κατάφερνε να τελειοποιεί το φονικό του τελείωμα

Οι παντοτινοί φίλοι

Ποδοσφαιρικά ο Μπενζεμά ξέφυγε πολύ νωρίς από τα στενά όρια της πόλης του, αλλά όσον αφορά τον άνθρωπο Καρίμ η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έφυγε από το Τεραγιόν. Στα 18 του και όντας πλέον μέλος της πρώτης ομάδας της Ολιμπίκ Λιόν και με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, έφυγε από τον ξενώνα των ακαδημιών, αλλά δεν πήγε σε κάποια χλιδάτη περιοχή. Επέστρεψε στη γειτονιά του, στους φίλους του. Ηταν απλά ο εαυτός του.
Ο Καρίμ Τζαζιρί είναι ο μάνατζερ του, ο Καρίμ Ζενατί δουλεύει στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της εικόνας του, ο Γιασίν Χανατσί είναι αυτός που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media και αρκετοί άλλοι τους συνοδεύουν στις διακοπές τους... Και όσοι γνωρίζουν λένε, χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ότι «ο Μπενζεμά έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα αυτής της αφοσίωσης στους παλιούς του φίλους, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού όταν προέρχεσαι από το γκέτο».

Πέρα από τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους (και όλες τις ξεπέρασε με επιτυχία), ο άσος της Ρεάλ κινδύνεψε να πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα των δεσμών του με την παλιά του γειτονιά. Η τελευταία περιπέτειά του ήταν και η πλέον οδυνηρή, καθώς του στέρησε το δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Γαλλίας για 7 χρόνια. Η εν λόγω περιπέτεια αφορά την περίφημη ιστορία με το sextape του Ματιέ Βαλμπουενά.
Ο νυν άσος του Ολυμπιακού είχε πέσει θύμα εκβιασμού, καθώς κάποιοι είχαν στην κατοχή τους ένα βίντεο με προσωπικές του στιγμές. Πώς ενεπλάκη ο Μπενζεμά; Ο Ζενατί (που είχε καταδικαστεί δύο φορές για ένοπλη ληστεία και κατοχή μεγάλης ποσότητας χασίς με τον Μπενζεμά να τον στηρίζει ηθικά και υλικά), παίζοντας τον ρόλο του μεσάζοντα, ζήτησε από τον Μπενζεμά να μεσολαβήσει στον φίλο του Βαλμπουενά προκειμένου να δώσει 150.000 ευρώ και ο Γάλλος άσος το έκανε, με αποτέλεσμα να βρεθεί κι αυτός κατηγορούμενος για εκβιασμό.

Η υπόθεση είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, με τη «L’Equipe» να δημοσιεύει συνομιλίες των Μπενζεμά και Ζενατί όπου κορόιδευαν τον Βαλμπουενά. Ο Μπενζεμά δήλωνε αθώος, αλλά πριν από περίπου έναν χρόνο καταδικάστηκε με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή και 75.000 ευρώ πρόστιμο.
Η κηλίδα στο όνομά του είχε μείνει, αλλά τουλάχιστον επέστρεψε στην Εθνική και θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ. Το 2014, πάντως, στην προηγούμενη παρουσία του σε Παγκόσμιο Κύπελλο ο μάνατζέρ του ήταν αυτός που τον έβαλε σε μπελάδες.

Με τη Γαλλία να μην έχει καλή παρουσία και τον Μπενζεμά να κάνει μέτριες εμφανίσεις, υπήρξε σκληρή κριτική και όταν οι Τρικολόρ αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τη Γερμανία, ο Τζαζιρί επιτέθηκε φραστικά στους δημοσιογράφους της «L’Equipe» φτύνοντας έναν εξ αυτών και απειλώντας τους ότι θα τους... σκοτώσει. Το 2010 είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο «Ζαχία Ντεάρ» με πρωταγωνιστές τους συμπαίκτες στην Εθνική Γαλλίας Μπενζεμά, Φρανκ Ριμπερί και τη Ζαχία Ντεάρ, ιερόδουλη πολυτελείας από το Μαρόκο, η οποία αποκάλυψε ότι είχε συνευρεθεί με τους δύο ποδοσφαιριστές ενόσω ήταν 17 ετών.
benzema_thema_in__6_
Παρόντες στην πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του Μπενζεμά, η πρώην σύζυγός του και μοντέλο Κόρα Γκοτιέ και ο 8χρονος σήμερα γιος τους Ιμπραΐμ

Οι γυναίκες του

Στη Γαλλία πρέπει να είσαι 18 για να ασχοληθείς με το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο κι οι Μπενζεμά, Ριμπερί, με χειροπέδες στα χέρια, βρέθηκαν να απολογούνται ενώπιον των Αρχών. Οι δύο τους αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης τριών ετών, ωστόσο η Ντεάρ ξεκαθάρισε στο δικαστήριο ότι δεν γνώριζαν την ηλικία της και αθωώθηκαν.

Ο απίθανος Καρίμ εμφανίστηκε στο θέατρο Σατλέ, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Μπάλας συνοδευόμενος από πολλά μέλη της οικογένειάς του. Η μητέρα του Ουαχίντα, ο πατέρας του Χαφίντ και ο γιος του Ιμπραΐμ βρέθηκαν μάλιστα επί σκηνής, ωστόσο αυτές που προκάλεσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν οι εντυπωσιακές Κόρα Γκοτιέ και Τζόρνταν Οζούνα.

Η πρώτη είναι η πρώην σύζυγός του και μητέρα του Ιμπραΐμ και η δεύτερη είναι η νυν σύντροφός του, με τον «θεούλη» Μπενζεμά να τις καλεί και τις δύο σε αυτή τη βραδιά-ορόσημο της καριέρας του.
benzema_thema_in__5_
Η νυν σύντροφος του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, Τζόρνταν Οζούνα, πρώην γκαρσόνα και νυν μοντέλο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη βραδιά, αν και δεν βρέθηκε ούτε στιγμή δίπλα του ώστε να φωτογραφηθούν μαζί

Θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα μοναδικό χατ τρικ εκτός γηπέδου, αν είχε φέρει και την Κλοέ Ντε Λονέ στο Παρίσι. Η Κλοέ ήταν ο πρώτος του μεγάλος έρωτας και η μητέρα της κόρης του Μελία (8 ετών) και γνωρίστηκαν στο νησί Ρεϊνιόν (βρίσκεται στον Ινδικό ωκεανό). Η Κλοέ είναι γέννημα θρέμμα της υπερπόντιας κτήσης της Γαλλίας, ενώ ο Καρίμ βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά του μαζί με τους φίλους του από το Μπρον. Επιστρέφοντας από το κλαμπ όπου έγινε το πάρτυ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας (και εκτός λειτουργίας από τις ζημιές), με τον Γάλλο επιθετικό να τη γλιτώνει με επιφανειακά τραύματα και να γνωρίζει την Κλοέ, η οποία δούλευε ως νοσοκόμα.

Η 19χρονη τον ακολούθησε τη Μαδρίτη και από πολλούς θεωρείται η βασική αιτία της πρώτης σημαντικής αλλαγής του που τον βοήθησε στην προσαρμογή του στη δύσκολη καθημερινότητα της Ρεάλ, ενώ το 2014 γεννήθηκε η κόρη τους... Κάπου εκεί όμως άρχισαν και τα προβλήματα, με τον χωρισμό να είναι αναπόφευκτος. Ο Μπενζεμά χρεώθηκε διάφορες σχέσεις. Η πιο γνωστή ήταν με τη Ριάνα, καθώς οι παπαράτσι τούς είχαν εντοπίσει αρκετές φορές μαζί. Τελικά στη ζωή του μπήκε το μοντέλο Κόρα Γκοτιέ, την οποία παντρεύτηκε το 2017 και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο τον Ιμπραΐμ. Και αυτή η σχέση όμως δεν προχώρησε, με τον Μπενζεμά από την περασμένη άνοιξη να συνδέεται με την Τζόρνταν Οζούνα (πρώην σερβιτόρα και νυν μοντέλο).

Ειδήσεις σήμερα:

Ημαθία: Ο 28χρονος Ρομά ξέσπασε στο γκάζι επειδή είχε τσακωθεί με την γυναίκα του και «θέρισε» τη 15χρονη

ΗΠΑ: Μοντέλο εξεπλάγη γιατί βρήκε... πολλούς Έλληνες στην Κρήτη

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης