Από την αρχή της σεζόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκόςβραβεύει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του συλλόγου.
Αυτό θα συνεχιστεί και στο παιχνίδι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει τα ονόματα αυτών που θα τιμηθούν.
Είναι ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Δημήτρης Σαραβάκος που έπαιξαν στην ομάδα τη δεκαετία του '80 (ο Σαραβάκος και στην επόμενη δεκαετία) αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.