Μίτσελ: «Θα υπερασπίζομαι πάντα τους παίκτες μου»

Μίτσελ: «Θα υπερασπίζομαι πάντα τους παίκτες μου»

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες από την πλευρά του Ολυμπιακού

Mitsel
Όλα έτοιμα για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά την περασμένη αγωνιστική.

Από την πλευρά των Πειραιωτών, τόσο ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκαν για το ερχόμενο παιχνίδι στην «Cosmote TV» ενώ μίλησαν και για την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο 59χρονος κόουτς ανέφερε:
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δε μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζαμε βάσει του τρόπου που παίξαμε. Ωστόσο ξέρω πως τώρα όλα αυτά ακούγονται ως δικαιολογίες για αυτό δεν θα το συνεχίσω. Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω»

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ότι και να συμβαίνει όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή»

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, όμως το παιχνίδι τους είναι οργανωμένο και σοβαρό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί και προσεκτικοί. Τέτοια παιχνίδια έχει πάρα πολλά το ελληνικό πρωτάθλημα και σε τέτοια ματς σαν αυτό που ακολουθεί χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε καλά, πρέπει να επιστρέψουμε στην τακτική μας και να ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, συγκεντρωμένοι, ψάχνοντας τις λύσεις. Όλοι γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση, όμως αν συνεχίσουμε να δίνουμε σημασία στο τι λέγεται για μας από έξω τότε θα τρελαθούμε. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στη δουλειά μας. Επίσης ξέρω τι συμβαίνει έξω από την ομάδα. Ο καλύτερος είναι πάντα αυτός δεν παίζει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει από πολύ παλιά στο ποδόσφαιρο»

Από την πλευρά του ο Γκάρι Ροντρίγκες είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία «δύσκολη» ήττα, αλλά το καλό στο ποδόσφαιρο είναι πως κάθε δύο μέρες έχεις παιχνίδι. Ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να έχουμε καλύτερη απόδοση, να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα»

Για το πώς θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό. Όμως, όπως είπα και πριν πιστεύω σε αυτή την ομάδα, έχει πολύ ποιότητα. Δεν πρόκειται για σπριντ αλλά για μαραθώνιο. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο και ασφαλώς τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να γυρίσουμε στη θέση που πρέπει να είμαστε. Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, κάθε άτομο στον σύλλογο, και να γίνουμε ξανά καλή ομάδα, να δείξουμε τον Ολυμπιακό που όλοι θέλουμε, κυριαρχικό. Μετά από αυτά πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά»

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε πολύ αυτούς. Σίγουρα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό είναι όλο»


Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Έχουμε έναν γείτονα που έχει εκδώσει ρητά casus belli εναντίον μας

Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας - Νέος πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Βίντεο: Επεισόδια και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης