O Νεϊμάρ κατηγόρησε τον πατέρα του για το συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα: «Υπέγραφα ό,τι μου έλεγε»

O Νεϊμάρ κατηγόρησε τον πατέρα του για το συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα: «Υπέγραφα ό,τι μου έλεγε»

Συνεχίζεται η δίκη του Νεϊμάρ για το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μπαρτσελόνα όταν έφυγε από τη Σάντος

26337539__1_
Ο Νεϊμάρ έκατσε χθες για πρώτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου σχετικά με την υπόθεση της μετακίνησής του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2013, αρνούμενος στην κατάθεσή του ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πλέον μεσοεπιθετικός κατηγορείται μαζί με άλλα οκτώ άτομα ότι παραποίησε τα ποσά της μεταγραφής του εκείνο το καλοκαίρι με την Σάντος να λαμβάνει τελικά ένα πολύ μικρότερο αντίτιμο από το συμφωνηθέν και τον Βραζιλιάνο με τον πατέρα του να καρπώνονται ένα τεράστιο -και παράνομο- μπόνους μεταγραφής.



Παρ' όλα αυτά ο Νεϊμάρ δήλωσε παντελή άγνοια για τις κατηγορίες και όσα του προσάπτονται από το ισπανικό δικαστήριο, αφού όπως τόνισε παρέμεινε εντελώς αμέτοχος καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του πατέρα και μάνατζέρ του, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Παρί δήλωσε: «Ακολουθούσα πάντα τις οδηγίες του πατέρα μου, υπέγραφα πάντα αυτό που μου έλεγε να υπογράψω. Εκείνος είχε την ευθύνη για τις διαπραγματεύσεις στο συμβόλαιό μου. Μου ήταν φυσικά γνωστές οι φήμες για άλλους συλλόγους, όμως εγώ ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα, αυτό ήταν το όνειρό μου. Ακολούθησα την καρδιά μου, μπορούσα να πάω στην Ρεάλ όμως όταν κλήθηκα να διαλέξω ανάμεσα στις δύο πήγα στην Μπαρτσελόνα».

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το Nammos τρέχει... στο Κατάρ για να προλάβει το Μουντιάλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - Γιατί κατέρρευσε σε οκτώ μήνες ο «κόκκινος στρατός»

Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης