Μπάγερν Μονάχου: Σε απεργία οι μάγειρες του συλλόγου!

Μπάγερν Μονάχου: Σε απεργία οι μάγειρες του συλλόγου!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό καθώς το προσωπικό της Μπάγερν που είναι υπεύθυνο για τη σίτιση των μελών της ομάδας κατέβηκε σε απεργία λόγω οφειλών

Alfons
Για να προλάβουμε τυχόν παρεξηγήσεις, να τονίσουμε ότι οι Βαυαροί έχουν πληρώσει κανονικότατα τα χρήματα που αφορούν τη μισθοδοσία των συγκεκριμένων εξωτερικών συνεργατών, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία σίτισης έχει προκαλέσει αυτό το... χάος.

Η Schuhbeck & Friends GmbH, την οποία ίδρυσε ο Γερμανός σεφ Αλφόνς Σούμπερ, είναι αυτή που έχει αναλάβει το κομμάτι της σίτισης (στο προπονητικό κέντρο, τα γραφεία του συλλόγου, αλλά για τους VIP τις ημέρες των αγώνων), ωστόσο σε έλεγχο από την οικονομική αστυνομία ανακαλύφθηκε εκτεταμένη φοροδιαφυγή με αποτέλεσμα να παγώσουν οι λογαριασμοί της.

Μάλιστα αυτές τις ημέρες διεξάγεται η δίκη με τον Γερμανό σεφ να αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης, αλλά η δίμηνη καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών των εργαζομένων προκάλεσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους.

Αυτή η αποφαση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της διοίκησης του Βαυαρικού συλλόγου, που μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε τη στήριξη της προς τους υπάλληλους, εγγυόμενη παράλληλα για την άμεση αποπληρωμή των οφειλομένων.

Κι η αντίδραση τους δεν ήταν για τα μάτια του κόσμου, καθώς όπως αναφέρει η Bild από το απόγευμα ξεκίνησε η διαδικασία των πληρωμών. Ειδήσεις σήμερα:

Φωκίδα: Ένας νεκρός και δύο εγκλωβισμένοι σε στοά μεταλλείου Βωξίτη

Amazon Web Services: Πακέτα με drone και τηλεϊατρική στο project «Naxos, Smart Island»

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που ποδοπάτησε το γατάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης