Βραζιλιάνος χάκαρε το σάιτ της Μπάγερν, βρήκε κενά στα πρωτόκολλα ασφαλείας και πήρε δώρο μια φανέλα
Βραζιλιάνος χάκερ οπαδός της Μπάγερν, βρήκε κενό στο σύστημα ασφαλείας της επόσημης ιστοσελίδας του συλλόγου και οι Βαυαροί τον ευχαρίστησαν με μια φανέλα του Μίλερ
Το όνομα του είναι Ντάνιελ Μαρτίνς, αλλά στην κοινότητα των χάκερς είναι γνωστός ως το... «φάντασμα».
Ως γνήσιος Βραζιλιάνος λατρεύει το ποδόσφαιρο και μία από τις αγαπημένες του ομάδες είναι η Μπάγερν Μονάχου.
«Επειδή είναι μια ομάδα που θαυμάζω πολύ και επειδή κάνω αυτό που κάνω, αποφάσισα να εξερευνήσω τον ιστότοπο του συλλόγου κι έτσι ανακάλυψα μια αδυναμία του συστήματος», τόνισε ο Μαρτίνς σε συνέντευξη του στο globoesporte.br, εξηγώντας ότι τα κενά που υπήρψχαν στα πρωτόκολλα ασφαλείας μπορούσαν να επιτρέψουν σε... συναδέλφους του να αποκτήσουν τα στοιχεία χιλιάδων μελών του συλλόγου.
«Μόλις εντόπισα το σφάλμα, αμέσως κατέγραψα τι ακριβώς είχα ανακαλύψει και το έστειλα στο σύλλογο. Τους πήρε λίγο χρόνο για να το διορθώσουν και αρχικά δεν μου είχαν απαντήσει. Τελικά ήρθα σε επαφή μαζί τους μέσω ενός Βραζιλιάνου δημοσιογράφου κι αφού κατάλαβαν ότι δεν είχα καμία κακή πρόθεση, διόρθωσαν το πρόβλημα».
Κι όχι απλά το διόρθωσαν, αλλά για να τον ευχαριστήσουν του έστειλαν μια φανέλα του Τόμας Μίλερ υπογεγραμμένη από τον παίκτη σύμβολο του συλλόγου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.