Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί - Χάνει Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί - Χάνει Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ

Ο Μπακαμπού δεν είναι δηλωμένος στην Ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων, ενώ ο Ουί Τζο Χουάνγκ προέρχεται επίσης από τραυματισμό

arabi-olympiacos
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα χάσει σίγουρα τα ματς με Καραμπάχ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ, μετά το τράβηγμα που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Μίτσελ, είδε στο πρώτο του ματς από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, την ομάδα του να νικάει 2-0. Όμως, η ατυχία... χτύπησε την πόρτα στο Λιμάνι με τον Ελ Αραμπί να μένει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαροκινός δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού για τα σημαντικό ματς με Καραμπάχ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Ελ Αραμπί έγινε αλλαγή στο 46' στο χθεσινό ματς, λόγω διάτασης έσω πλαγίου συνδέσμου. Ετσι δημιουργείται πρόβλημα στην επίθεση των πρωταθλητών.

Ο Μπακαμπού δεν είναι δηλωμένος στην Ευρωπαϊκή λίστα, ενώ ο Ουί Τζο μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα είναι 100% εντάξει. Προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό.

Η τρίτη επιλογή, λοιπόν, είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης αλλά και με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκης».

Ο Ελ Αραμπί μέχρι στιγμής φέτος έχει σε 13 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στη γενικότερη παρπουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα μετράει σε 164 ματς 81 γκολ και 20 ασίστ.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Οικονόμου: Η Αθήνα είναι «ανοιχτή» σε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στην Πράγα

«Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»: Παράταση ως τέλη Οκτωβρίου για εξαργύρωση voucher εκπαιδευτικών

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ακάρ - «Ψεύτες και μυθομανείς οι Έλληνες πολιτικοί, τους εύχομαι περαστικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης