Serie A, Ίντερ - Ρόμα 1-2: «Aπόδραση» από το Μιλάνο

Serie A, Ίντερ - Ρόμα 1-2: «Aπόδραση» από το Μιλάνο

Σπουδαίο παιχνίδι από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο - Κορυφαίος ο Ντιμπάλα και στην 4η θέση οι Ρωμαίοι στη Serie A

26265587
Μεγάλο «διπλό» ψυχολογίας και χαρακτήρα για τη Ρόμα, η οποία νίκησε με 2-1 με ανατροπή την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο.

Ανέβηκε στην τετράδα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς έφτασε στους βαθμούς, δυο περισσότερους από Λάτσιο και Μίλαν, οι οποίες έχουν ματς λιγότερο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnas9vbot65d)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnasfzt5rift)


Κλείσιμο
Στην 7η θέση το σύνολο του Ιντζάγκι με 12 βαθμούς, έχοντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες σε οκτώ αγωνιστικές. Χειρότερο ξεκίνημα για τους Νερατζούρι από τη σεζόν 2011-12.

O αγώνας

Στο 10ο λεπτό ο Τζέκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του και δεν πανηγύρισε, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR, καθώς ο Βόσνιος ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα από τον Λαουτάρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30' όταν ο Μπαρέλα έκανε το γύρισμα και ο Ντιμάρκο με προβολή νίκησε τον Πατρίσιο.

Οι Τζιαλορόσι βρήκαν την απάντηση δέκα λεπτά αργότερα, στο 40'. Ο Σπινατσόλα έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο από τον Μπαρέλα, έκανε την κούρσα, έβγαλε «γλυκιά» σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ντιμπάλα με πλασέ στην κίνηση με το αριστερό ισοφάρισε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα και οι Ρωμαίοι περίμεναν τη στιγμή τους. Στο 63' ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε τη μπάλα στα οριζόντιο δοκάρι του Πατρίσιο. Εν τέλει η Ρόμα ήταν η ομάδα που πέτυχε το γκολ της νίκης, καθώς στο 77' ο εξαιρετικός σε όλο το ματς Κρις Σμόλινγκ νίκησε άπαντες στον αέρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1, το οποίοι οι παίκτες του Μουρίνιο διατήρησαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.


Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (82' Γκόζενς) Ντάμφρις (81' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Ασλάνι (78' Μκίταριαν), Τσαλχάνογλου (78' Κορέα), Ντιμάρκο (88' Καρμπόνι), Τζέκο, Λαουτάρο

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Τζανιόλο (86' Μπελότι), Ντιμπάλα (58' Έιμπραχαμ), Πελεγκρίνι (82' Καμαρά)

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα στην Καβάλα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί

Μέτρα και στους... οίκους ανοχής εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης