Parma Open, Σάκκαρη - Σερίφ 0-2: Χαμένη ευκαιρία για την Μαρία

Parma Open, Σάκκαρη - Σερίφ 0-2: Χαμένη ευκαιρία για την Μαρία

H Μαρία Σάκκαρη έχασε με 7-5, 6-3 από την Μαγιάρ Σερίφ στον τελικό του Parma Open - Πρώτος τίτλος για την Αιγύπτια - Πέμπτος χαμένος τελικός για την Ελληνίδα

26124957__1_
Την ήττα στον τελικό του Parma Open γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη. 

Η σπουδαιότερη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-5, 6-3 σε 1.36' από την Μαγιάρ Σερίφ (Νο74) στον τελικό και έχασε άλλη μια ευκαιρία για να κερδίσει τον 2ο τίτλο της καριέρας της.





Κλείσιμο
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε 3ο τελικό μέσα στο 2022 και συνολικά έχει 1/6 νίκες στην καριέρα της.  Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη και στα μπρέικ. 



Η Ελληνίδα τενίστρια είχε 22 αβίαστα λάθη και η Αιγύπτια είχε 11 ενώ οι winners ήταν 22-10 για την Σάκκαρη η οποία είχε και 5 διπλά λάθη και χάρισε μπρέικ στην αντίπαλο της. Η Σερίφ που κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της είχε 6/13 μπρέικ πόιντ και η Μαρία είχε 4/9. 

Η νικήτρια μάλιστα έπαιξε όπως και η Σάκκαρη δύο παιχνίδια μέσα σε μια ημέρα αλλά είχε δύο λιγότερες ώρες ξεκούρασης.

Ο αγώνας 

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με διπλό μπρέικ πόιντ στο παιχνίδι και έφτασε με άνεση σε μπρέικ (1-0).

Το υπερασπίστηκε με το σερβίς της για το 2-0 αλλά η Αιγύπτια μείωσε σε 2-1. Η Σάκκαρη με διπλό λάθος έδωσε την ευκαιρία στην Σερίφ να φτάσει σε μπρέικ πόιντ και με μπρέικ να ισοφαρίσει σε 2-2.

Η Ελληνίδα επέστρεψε με 2ο μπρέικ για το 3-2 αλλά η Αιγύπτια πέτυχε νέο μπρέικ και με το σερβίς της έφτασε στο 3-4! Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 4-4 και είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο γκέιμ. Η Ελληνίδα σέρβιρε για το σετ (5-4) αλλά με νέο διπλό της σφάλμα έδωσε μπρέικ πόιντ και το δικαίωμα στην Σερίφ να ισοφαρίσει (5-5) με μπρέικ.

Η Αιγύπτια έφτασε στο 6-5 και με τα λάθη της Σάκκαρη με μπρέικ πήρε το 1ο σετ με 7-5! Η Σάκκαρη είχε 5-1 διπλά λάθη και 14 αβίαστα.

Με διπλό μπρέικ πόιντ ξεκίνησε και στο 2ο σετ η Σάκκαρη και με μπρέικ έφτασε στο 1-0! Η Ελληνίδα έσβησε 4 μπρέικ πόιντ και με το σερβίς της έγραψε το 2-0! Η Σερίφ μείωσε σε 2-1 και με μπρέικ ισοφάρισε σε 2-2.

Η Σάκκαρη είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ, η Σερίφ το έσβησε και έφτασε στο 4-3. Μπρέικ για την Αιγύπτια και 5-3 και με το σερβίς της έκλεισε το παιχνίδι στο 6-3.

Η Ελληνίδα θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα στην Οστράβα. 

Σάκκαρη: «Ήταν καλή εβδομάδα στην Πάρμα»

Στην διάρκεια της τελετής απονομής η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε:

«Αρχικά συγχαρητήρια στη Σέριφ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχε μία πολύ καλή εβδομάδα στο τουρνουά. Σίγουρα, πίσω στο σπίτι σου είναι όλοι υπερήφανοι για σένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.



Ευχαριστώ τους διοργανωτές που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω στο τουρνουά. Ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής να έρθω εδώ να παίξω. Ήταν πολύ μία πολύ καλή εβδομάδα στην Πάρμα και το ευχαριστήθηκα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που είναι πάντα στο πλευρό. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν εδώ για να παρακολουθήσουν το τουρνουά».




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα στην Καβάλα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί

Μέτρα και στους... οίκους ανοχής εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης