Σούπερ Καπ Μπάσκετ: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Καπ Μπάσκετ: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκπροσωπούνταν από τον Αργύρη Πεδουλάκη, αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών των ημιτελικών του Super Cup

pedoylakis
Το Super Cup ξεκίνησε νωρίς, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αποχωρεί από την κλήρωση των διαιτητών για τους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο (1/10).

Τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος έφυγε από τη διαδικασία, ενώ αυτή είχε ξεκινήσει πέντε λεπτά. Ο Πεδουλάκης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Παναθηναϊκού πλέον, φαίνεται να υποστήριξε ότι η διαδικασία της κλήρωσης έπρεπε να είχε γίνει στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει στείλει και σχετική επιστολή, όπου ζητούσαν από την ΚΕΔ να αναφέρει τα κριτήρια για την επιλογή των διαιτητών.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην κλήρωση των τελικών ζητώντας να μάθει τη διαδικασία, με την ΚΕΔ να ενημερώνει ότι οι διαιτητές θα επιλεγούν ανάλογα με την απόδοσή τους στα ημιτελικά. Όσο για την επιλογή των επτά ρεφερί, η ΚΕΔ εξήγησε ότι η επιλογή τους έγινε με γνώμονα τις διαιτησίες του στο περσινό πρωτάθλημα.

Αυτό οδήγησε τον Παναθηναϊκό να χαρακτηρίσει τη διαδικασία αδιαφανή και τον οδήγησε σε αποχώρηση.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό (17:00) στο πρώτο ημιτελικό του Super Cup, ενώ στις 21:00 ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Προμηθέα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης